Her er vores brugervilkår

OnePlaze er en internetbaseret serviceplatform, der udbydes af firmaet OnePlaze, Lavetten 6, 2860 Søborg. Hvis du har spørgsmål til brugen af OnePlaze, kan mailadressen support@oneplaze.dk anvendes.

Vi skriver om trends og inspiration inden for oplevelser og events, og vi leverer oversigter med annoncer fra leverandører i Danmark inden for det pågældende område. Vores formål er at forbinde bruger og udbyder på en ny måde og fungere gennem fascination af oplevelser. Det skal altid være gratis at oprette en brugerprofil.

Vores annoncer er baseret på oplysninger fra leverandørerne. Vi kan således ikke være 100% ansvarlige for rigtigheden af alt indhold på siden, ligesom vi heller ikke bærer ansvar for indholdet af de handler, der finder sted, efter kontakten er skabt på OnePlaze. Vi hører dog gerne nærmere fra brugere, der er ude for gode eller dårlige oplevelser med platformen, ligesom vi vil forbeholde os ret til at udelukke visse former for annoncer, udbydere eller brugere, såfremt der finder misbrug, injurier eller ulovligheder sted på hjemmesiden. Ligeledes vil vi forbeholde os ret til at slette annoncer eller andet indhold.

OnePlaze fraskriver sig ethvert ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af handel indgået mellem brugere og udbydere.

OnePlaze anvender i et vist omfang såkaldte cookies, læs mere herom i cookieafsnittet her.

Tilmelding til nyhedsbrev

Som modtager af OnePlazes nyhedsbrev accepterer du som bruger at modtage elektronisk post (e-mail) med relevante nyheder og artikler fra vores univers, herunder udbyderenes udbud inden for oplevelser og events.

Alle former for e-mails fra OnePlaze kan afmeldes til hver en tid gennem support@oneplaze.dk eller under menuen, når du er logget ind på din brugerprofil.

Immaterielle rettigheder

Med mindre andet er klart anført, må brugeren påregne, at OnePlaze og de på hjemmesiden tilgængeliggjorte informationer af enhver art nyder immaterialretlig beskyttelse.

Anvendelse af teksterne må heraf alene foretages inden for rammerne af gældende lov, dette gælder såvel udbydere og brugere. For udbydere henvises i øvrigt til de konkret indgåede aftaler.

Alle kan spørge om lov til at bruge vores tekster ved at kontakte os på support@oneplaze.dk

 

Med festlig hilsen

OnePlaze HQ

OnePlaze