Få Aamanns leveret direkte til festbordet!

Like

Minismørrebrød

Smag vores minismørrebrød som er vores smørrebrød i halv størrelse og helt perfekte, hvis I ønsker at smage mere forskelligt til formelle og uformelle selskab.

- Beregn mellem 4-8 stk. per kuvert (minimum 5 kuverter)
- Du blander selv. Sæt kryds i felterne ud for de stykker, du ønsker

Vi anbefaler altid, at toppingen pakkes separat (urter og sprødt)som let kan anrettes og er helt frisk, sprødt og flot, når gæsterne skal spise.

Du kan vælge at få minismørrebrødet leveret på vores flotte skifferfade, som kan stilles direkte på bordet. Disse transporteres i Aamanns brødkasser, og begge dele skal tilbageleveres.

Aamanns buffet

Prøv vores buffet, der består af lækre kolde retter, som eksempelvis; hønsesalat lavet af kylling fra Gråsten, sild og tatar af okse fra Grambogård. Eller lune retter som grillet tyndsteg, frikadeller eller kartoffelkompot.

Buffeten er inklusiv vores eget økologiske surdejsrugbrød og økologisk smør og leveres smukt anrettet i præsentabel engangsemballage, som kan sættes direkte på bordet.

- Vælg minimum 6 forskellige retter og minimum 10 kuverter
- Bestillingen skal foreligge minimum 4 dage inden levering

Få Aamanns leveret direkte til festbordet!

Vi har mange års erfaring med selskaber hos os, men også med catering ud af huset.

Vi leverer altid mad af høj kvalitet og af rene råvarer. Vi sylter, braiserer, steger, og bager selv alt fra bunden. Frugt og grøntsager er i sæson, fisken er bæredygtig, og kødet kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom korn og mejeriprodukter er økologiske. Respekten for kokkehåndværket går igen uanset, om du køber vores sæson buffetter, vores smørrebrød eller minismørrebrød.

Du kan vælge at afhente maden i vores Deli & Take Away, eller du kan få maden leveret direkte til døren.

Om udbyderen

Adam Aamann

- Kærligheden til den danske frokost

"Jeg er vokset op i en selvforsynende familie på Djursland, så kærligheden til ordentlige råvarer og ærligt håndværk er kommet ind fra barnsben. Jeg elsker smørrebrød, men mest af alt elsker jeg den skattekiste af gode råvarer og tilberedningsmetoder, som den klassiske danske frokost udspringer af. Netop frokosten - og særligt smørrebrødet - er det sted, hvor det danske køkken virkelig har manifesteret sig.

For mig er frokostbordet en værdifuld tradition, hvor familien samles for at give sig tid til hinanden og maden. Derfor er det frokosten, som udgør omdrejningspunktet hos Aamanns”.

Tidsløst smørrebrød

Vores mission er at revitalisere og opdatere det danske smørrebrød til en tidsløs og overraskende, men stadig genkendelig form, hvor smagen er i højsædet. Selvom vores smørrebrød udspringer af den klassiske tradition, er vi ikke bange for at udfordre de gængse normer, og arbejder konstant med at tilføre nye idéer og smagssammensætninger.

Hos Aamanns er fundamentet det økologiske surdejsrugbrød, som bidrager med tekstur, sødme samt bitterhed, og udgør et smags- og konsistensmæssigt modstykke til pålægget.

Brød, pålæg, grøntsager, urter, emulsioner og sprøde elementer er omhyggeligt doseret, og udgør tilsammen en gennemført æstetisk helhed med fokus på det samlede smagsindtryk.

Respekten for kokkehåndværket er en drivende kraft, der indebærer, at vi laver tingene fra bunden, og af ordentlige råvarer. Vi vælger derfor selv at sylte, braisere, stege, og bage. Frugt og grøntsager er i sæson, fisken er bæredygtig, og kødet kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom korn og mejeriprodukter er økologiske.

Og det startede således....

Adam åbnede sin første butik, Aamanns Deli & Take Away, i december 2006 på Øster Farimagsgade 10. En uformel spiseoplevelse kombineret med Take Away med det formål at modernisere og revitalisere det danske smørrebrød.

I 2009 åbnede Aamanns Etablissement - en restaurant hvor fokus er smørrebrød og lune retter både til frokost og aften.

I dag består Aamanns yderligere af en restaurant i Københavns Lufthavn og Aamanns Køkken på Refshaleøen, som leverer daglige frokostordninger af høj kvalitet for firmaer samt kører en daglig kantine for Refshaleøens virksomheder. Aamanns Køkken arrangerer og afholder ligeledes events og selskaber i deres lokaler, som er B&W's tidligere hovedmagasin.

I august 2017 åbnede Aamanns sin nyeste restaurant, Aamanns 1921, i Niels Hemmingsens Gade 19-21 med et opskaleret frokost- og aftenkort.

Mad & Drikke
Logo

Aamanns Køkken

Refshalevej 163A
1432 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Aamanns Køkken.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze