Selskabslokale på Refshaleøen

Like

Lad Aamanns danne ramme for dit næste event eller fest. Uanset begivenheden er Aamanns garant for skønne omgivelser, professionelt værtskab og mad af høj kvalitet.

I vores selskabslokale på Refshaleøen får I langborde, åbent køkken, terrasse ned mod vandet og et stort dansegulv. Vi giver desuden mulighed for at leje vores restauranter ved særlige lejligheder. Læs mere om alle mulighederne herunder.

Aamanns selskabslokaler på Refshaleøen

I B&W's tidligere lagerlokaler finder du Aamanns Køkkens selskabslokaler. Med næsten 8 meter til loftet svæver et stemningsskabende lampehav over de rå betongulve, og i det store åbne køkken kan man følge kokkenes arbejde.

De gamle industrilokaler ligger ned til vandet med udsigt til langelinje og giver mulighed for ankomst med båd. Om sommeren har vi store krydderurtebede på vores terrasse, hvorfra man med at glas kølig vin i hånden kan nyde solnedgangen over København.

Siden 2015 har de historiske lokaler dannet ramme for skræddersyede events og selskaber for både firmaer og private. Vi har plads til over 200 spisende gæster og lokalerne kan tilpasses mange forskellige behov. Alt lige fra bryllupper, til barnedåbe, langbordsmiddage, firmafester, receptioner, smørrebrødsværksted og teambuilding-arrangementer er løbet af stablen hos os.

Med det gode værtskab og den store velsmag i fokus står Aamanns Køkken klar til at tage imod dig og dine gæster og sikre, at I får lige præcis den aften, I havde drømt om.

Du er velkommen til at komme forbi til en uformel snak og mærke den helt særlige stemning, der hersker i vores lokaler på Refshaleøen.

Om udbyderen

Adam Aamann

- Kærligheden til den danske frokost

"Jeg er vokset op i en selvforsynende familie på Djursland, så kærligheden til ordentlige råvarer og ærligt håndværk er kommet ind fra barnsben. Jeg elsker smørrebrød, men mest af alt elsker jeg den skattekiste af gode råvarer og tilberedningsmetoder, som den klassiske danske frokost udspringer af. Netop frokosten - og særligt smørrebrødet - er det sted, hvor det danske køkken virkelig har manifesteret sig.

For mig er frokostbordet en værdifuld tradition, hvor familien samles for at give sig tid til hinanden og maden. Derfor er det frokosten, som udgør omdrejningspunktet hos Aamanns”.

Tidsløst smørrebrød

Vores mission er at revitalisere og opdatere det danske smørrebrød til en tidsløs og overraskende, men stadig genkendelig form, hvor smagen er i højsædet. Selvom vores smørrebrød udspringer af den klassiske tradition, er vi ikke bange for at udfordre de gængse normer, og arbejder konstant med at tilføre nye idéer og smagssammensætninger.

Hos Aamanns er fundamentet det økologiske surdejsrugbrød, som bidrager med tekstur, sødme samt bitterhed, og udgør et smags- og konsistensmæssigt modstykke til pålægget.

Brød, pålæg, grøntsager, urter, emulsioner og sprøde elementer er omhyggeligt doseret, og udgør tilsammen en gennemført æstetisk helhed med fokus på det samlede smagsindtryk.

Respekten for kokkehåndværket er en drivende kraft, der indebærer, at vi laver tingene fra bunden, og af ordentlige råvarer. Vi vælger derfor selv at sylte, braisere, stege, og bage. Frugt og grøntsager er i sæson, fisken er bæredygtig, og kødet kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom korn og mejeriprodukter er økologiske.

Og det startede således....

Adam åbnede sin første butik, Aamanns Deli & Take Away, i december 2006 på Øster Farimagsgade 10. En uformel spiseoplevelse kombineret med Take Away med det formål at modernisere og revitalisere det danske smørrebrød.

I 2009 åbnede Aamanns Etablissement - en restaurant hvor fokus er smørrebrød og lune retter både til frokost og aften.

I dag består Aamanns yderligere af en restaurant i Københavns Lufthavn og Aamanns Køkken på Refshaleøen, som leverer daglige frokostordninger af høj kvalitet for firmaer samt kører en daglig kantine for Refshaleøens virksomheder. Aamanns Køkken arrangerer og afholder ligeledes events og selskaber i deres lokaler, som er B&W's tidligere hovedmagasin.

I august 2017 åbnede Aamanns sin nyeste restaurant, Aamanns 1921, i Niels Hemmingsens Gade 19-21 med et opskaleret frokost- og aftenkort.

Lokaler
Logo

Aamanns Køkken

Refshalevej 163A
1432 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Aamanns Køkken.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze