Årets Julefrokost hos Aamanns på Refshaleøen

Like

Hold årets Firmajulefrokost i vores unikke lokaler på Refshaleøen

Vi pynter juletræet, tænder terrassevarmerne og byder jer velkommen ind i varmen. Med det gode værtskab og den store velsmag i fokus står vores dedikerede personale i Aamanns Køkken klar til at tage imod dig og dine gæster. Vi gør alt hvad vi kan for at sikre, at I får lige præcis den julefest, I drømmer om.

I B&W’s tidligere hovedmagasin ligger Aamanns Køkkens selskabslokaler. Her får I højt til loftet, veldækkede juleborde, stort dansegulv, terrasse mod vandet og direkte udsyn til køkkenet.

Julemenuen serveres family style og I får alt lige fra gammeldags modnet sild, gravad islandsk laks til braiseret nakke af gris fra Grambogård samt en masse lækkert hjemmelavet tilbehør. Middagens søde punktum er naturligvis en klassisk risalamande proppet med fede vaniljekorn og med Aamanns egen kirsebærsauce til. Nedenfor ses to eksempler på en julefest i vores lokaler på Refshaleøen.

Har I særlige ønsker, kan vi med stort sandsynlighed imødekomme dem. Kontakt os endelig, og så finder vi sammen det helt rigtige format til jeres fest.

Eksempler på indhold og priser

Velkomstdrink
Aamanns julemenu
Vin, øl & sodavand under middagen
Kaffe & te

Pris per person 800
Arrangementet varer i 5 timer

Inklusiv fri bar med øl, vin, vand og cocktails

Pris per person 1100
Arrangementet varer i 7 timer

Hertil kommer lokaleleje fra 5000 kr.

Om udbyderen

Adam Aamann

- Kærligheden til den danske frokost

"Jeg er vokset op i en selvforsynende familie på Djursland, så kærligheden til ordentlige råvarer og ærligt håndværk er kommet ind fra barnsben. Jeg elsker smørrebrød, men mest af alt elsker jeg den skattekiste af gode råvarer og tilberedningsmetoder, som den klassiske danske frokost udspringer af. Netop frokosten - og særligt smørrebrødet - er det sted, hvor det danske køkken virkelig har manifesteret sig.

For mig er frokostbordet en værdifuld tradition, hvor familien samles for at give sig tid til hinanden og maden. Derfor er det frokosten, som udgør omdrejningspunktet hos Aamanns”.

Tidsløst smørrebrød

Vores mission er at revitalisere og opdatere det danske smørrebrød til en tidsløs og overraskende, men stadig genkendelig form, hvor smagen er i højsædet. Selvom vores smørrebrød udspringer af den klassiske tradition, er vi ikke bange for at udfordre de gængse normer, og arbejder konstant med at tilføre nye idéer og smagssammensætninger.

Hos Aamanns er fundamentet det økologiske surdejsrugbrød, som bidrager med tekstur, sødme samt bitterhed, og udgør et smags- og konsistensmæssigt modstykke til pålægget.

Brød, pålæg, grøntsager, urter, emulsioner og sprøde elementer er omhyggeligt doseret, og udgør tilsammen en gennemført æstetisk helhed med fokus på det samlede smagsindtryk.

Respekten for kokkehåndværket er en drivende kraft, der indebærer, at vi laver tingene fra bunden, og af ordentlige råvarer. Vi vælger derfor selv at sylte, braisere, stege, og bage. Frugt og grøntsager er i sæson, fisken er bæredygtig, og kødet kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom korn og mejeriprodukter er økologiske.

Og det startede således....

Adam åbnede sin første butik, Aamanns Deli & Take Away, i december 2006 på Øster Farimagsgade 10. En uformel spiseoplevelse kombineret med Take Away med det formål at modernisere og revitalisere det danske smørrebrød.

I 2009 åbnede Aamanns Etablissement - en restaurant hvor fokus er smørrebrød og lune retter både til frokost og aften.

I dag består Aamanns yderligere af en restaurant i Københavns Lufthavn og Aamanns Køkken på Refshaleøen, som leverer daglige frokostordninger af høj kvalitet for firmaer samt kører en daglig kantine for Refshaleøens virksomheder. Aamanns Køkken arrangerer og afholder ligeledes events og selskaber i deres lokaler, som er B&W's tidligere hovedmagasin.

I august 2017 åbnede Aamanns sin nyeste restaurant, Aamanns 1921, i Niels Hemmingsens Gade 19-21 med et opskaleret frokost- og aftenkort.

Lokaler
Logo

Aamanns Køkken

Refshalevej 163A
1432 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Aamanns Køkken.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze