Stedet med mange muligheder og høj service

Like

Jyllands mest centrale møde- og eventsted, Aarhus Congress Center, har fleksibilitet og service som sine varemærker. Her holdes konferencer med 1.600 deltagere, koncerter for 4.100 publikummer, banketter, festmiddage samt messer og udstillinger.

Med sin enestående beliggenhed lige midt i byen og med det prisbelønnede Radisson Blu Hotel Scandinavia Aarhus’ 234 værelser under samme tag – plus yderligere 1.000 hotelværelser i gåafstand – er Aarhus Congress Center det ideelle valg for de større nationale og internationale begivenheder.

Vore faciliteter

Aarhus Congress Center omfatter godt 2.000 m2 fuldt udstyrede møde-, konference- og eventfaciliteter. Takket være centrets enestående fleksibilitet, kan faciliteterne nemt tilpasses det enkelte arrangements ønsker og kapacitetsbehov.

Centrets 1.782 m2 store sal er ligeledes velegnet til messer og udstillinger. Den 600 m2 store foyer med dagslys kan indgå naturligt i udstillingsområdet, hvis det ønskes.

Mulighedernes hus

I Aarhus Congress Center er faciliteterne så fleksible og alsidige, at der kan afvikles events af enhver art. Her er du sikker på, at vi kan skabe den perfekte ramme for netop dit arrangement.

Vi arbejder sammen om dit event

Som en særlig service udpeger vi til ethvert arrangement en personlig eventkoordinator, som samarbejder med dig hele vejen igennem, fra planlægningen til afviklingen og evalueringen.

De dedikerede specialister står klar med sparring og masser af gode ideer på baggrund af deres erfaring fra omkring 2.000 årlige møder, konferencer og events. Vi koordinerer alt, hvad der kræves til dit arrangement.

Mad og drikke
Vi står for alle typer måltider i forbindelse med dit arrangement i Aarhus Congress Center. Morgenbuffet ved mødets start, lunchanretninger og serveringer i udstillingsområdet, kaffeservering dagen igennem, frugt og søde sager til at holde energien oppe om eftermiddagen og den lækre middag til festaftenen.

Service
Vi er stolte af et højt og personligt serviceniveau til ethvert behov, du måtte have.

Sikkerhed
Vi har et godt samarbejde med de bedste sikkerhedsfirmaer, der kan assistere, der hvor dit event har behov for skræddersyede sikkerhedsplaner og tjenester.

Set-up og udstyr
Vores team er altid til rådighed for at sikre at dit arrangement er en succes. Dette gælder alt fra simpel skiltning og bord- og stoleopstilling til den helt komplekse sceneopbygning.

Teknisk support
Vi tilbyder omfattende teknisk support og innovative kommunikations- og AV-løsninger samt service inden for lyd og lys.

Lokaler
Logo

Aarhus Congress Center

Margrethepladsen 1
8000 Aarhus C

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til Aarhus Congress Center.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze