Street food catering

Like

Står I og mangler catering til jeres næste store arrangement? Så hjælper vi gerne! Med over 70 street food-pionerer i vores portefølje står vi klar til at hjælpe jer med en skræddersyet catering. Vi har erfaring med alt fra store madmarkeder og miljøløsninger til levering af mad til firmafester, så I er i trygge hænder hos os.

Vi tilbyder spændende street food af den bedste kvalitet, og udover levering af maden sørger vi for at sætte de helt rette rammer for arrangementet. Hele året ruller vi, sammen med vores dygtige madentreprenører, foodtrucks ud til alverdens fantastiske caterings, for at tilbyde gæsterne skæve og unikke madkoncepter, som de aldrig har fået det før. I bestemmer menuen, vi sørger for resten.

Med os som samarbejdspartner får I catering, der er alt andet end traditionel. Vi lytter til jeres behov og forventninger, og i fællesskab sammensætter vi den helt rette cateringløsning til jer. Vi står for planlægningen og fokuserer altid på at skabe den uformelle markedsstemning, der dannes omkring street food. 

Kontakt os endelig for et skræddersyet tilbud.

Om udbyderen

Mad & Markeds vision er at skabe en street food-kultur med fokus på tilgængelighed og mad i øjenhøjde. Med en glødende passion for mad og gastronomi inden for street food og en brændende kærlighed til den uformelle markedsstemning, tilbyder vi catering, arrangerer madmarkeder og laver eventsamarbejder landet over.

Vores mission er at tilbyde publikum den absolut bedste street food fra hele verden, og derfor er vi altid først på pletten, når det rører på sig i street food-miljøet. Mad & Marked ruller ud med food trucks i hele landet og byder på konstant varierende madoplevelser, høj kvalitet og et globalt madsyn. Ikke to markeder er ens, og vi gør altid vores for at sikre et bredt og spændende udvalg.

I samarbejde med eventpartnere, stadeholdere og producenter bestræber vi os på at gøre anderledes, spændende og nytænkende mad- og markedsoplevelser til en større del af madkulturen i Danmark.

Mad & Drikke
Logo

Aarhus Mad & Marked

Jægergårdsgade 164a
8000 Aarhus C

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til Aarhus Mad & Marked.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze