Aarhus Sail Event

Like

Vi har Base-Camp i Aarhus Internationale Sejlsportscenter på næsetippen af Aarhus Ø - et stenkast fra vandet. Med udgangspunkt i centrets faciliteter, og det maritime miljø udenfør døren, sætter vi rammerne for en dag for jeres team.

Dagen sammensættes med en eller flere aktiviteter efter jeres ønske, og de kan blandes på kryds og tværs.

Teambuilding on ship
Vi sejler ud på Aarhus Bugten på træskibe. Teamet sætter sejl og navigerer skibet. Profilværktøjerne DISC og JTI forklarer deltagernes adfærd ombord. Deltagerne håndterer forskellighed i forhold til arbejdsopgaverne ombord.

Udstyret med kasketter i typefarverne er opgaven at lære skibet at kende, få det til at bevæge sig og ikke mindst styre det i mål.

Matchrace på bugten
Hvem kommer først? Deltagerne fra jeres virksomhed opdeles i teams og de konkurrerer mod hinanden på vandet lige udenfor Sejlsportscentret.

Dygtighed, vilje, koordination afgør hvem som kommer først over målstregen. Sejladserne gennemføres i samarbejde med DKsejlsport som også holder til i huset.

Teambuilding i centret
Deltagerne konkurrerer i teams på at tjene flest Ø-Dollars på løsning af opgaver på land, til vands og i terrænet omkring centret. Deltagerne kan evt. veksle mellem sejladser og teambuilding i området.

Paddleboards
Holdet som ikke sejler Matchrace sidder selvfølgelig ikke tørskoet på land, men udfordres på tidens hotteste trend inden for vandsport på et paddleboard.

Om udbyderen

Med de smukkeste, største og bedst bevarende træskibe og professionel besætning har Aarhus Sail Event sat alle sejl for jeres maritme arrangement på Aarhus Bugten.

Vi sætter alle sejl ind, på at skabe en unik oplevelse for jer. Ta'  jeres medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere  med ombord. på et eller flere af skibene. I er med når sejlene sættes og står ved rorpinden.

Det er ret populært.

Aktiviteter
Logo

Aarhus Sail Event

Esther Aggerbos Gade 80A
8000 Aarhus C

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til Aarhus Sail Event.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze