Danmarks største action univers

Like

Action World er Danmarks største og sjoveste ”ud af huset” action univers. Det betyder, I kan spille hvor som helst; i skoven, i haven, eller måske skal virksomheden omdannes til en arena! I kan også vælge at besøge en af de mange haller over hele landet, vi har et samarbejde med. Uanset hvilken løsning I vælger, så kommer I til at have den vildeste oplevelse.

Hos dig eller hos os?

Mere simpelt kan det ikke være. Vi kommer ud til jer, eller I vælger at besøge os. Ingen begrænsninger! Spørgsmålet er bare, hvad I synes er nemmest og sjovest. Kontakt os og vi hjælper jer videre til det fedeste arrangement og svarer på alle jeres spørgsmål. I kan kontakte os på telefon eller mail, vi gør altid vores bedste for at give jer én på opleveren.

Hos Action World har du mange muligheder for at have det sjovt og actionfyldt. Det kan næsten ikke være mere simpelt. Vi kommer ud til jer, eller I vælger at besøge os. Ingen begrænsninger.

Vi tilbyder

Vi kan klare alt lige fra firma-& personale arrangementer – til teambuilding, fødselsdage, polterabender, byfester, arrangementer til skoler, efterskoler, institutioner og sportsklubber – og selvfølgelig meget mere. Vi sætter fokus på nogle actionfyldte sjove timer – hvor hverdag bliver omdannet til spænding, masser af smil og leg – hvad enten det drejer sig om din virksomhed, din private fest eller fordi I bare ønsker at have det sjovt.

Over hele landet

Action World er landsdækkende, hvilket betyder, at I kan have det sjovt alle steder. Uanset om det er hos jer selv, eller I besøger en af vores mange haller, vi har et samarbejde med. Vi er dem med de gode ideer, den kreative tankegang – og dem som hjælper jer med at afholde det sjove event, som alle husker.

Når det skal være ekstra sjovt

Har du anledningen, så har vi helt sikkert oplevelsen ud over det sædvanlige til dig. Uanset om det drejer sig om Lasergame, Bumperballs, Archery Tag/Bowcombat, Seg-RACE, Laser Lerdueskydning, Action Teambuilding eller Zombier – så har vi en unik og actionfyldt oplevelse klar lige rundt om hjørnet. Hvad enten det drejer sig om din virksomhed eller en polterabend, så giver vi den maks gas, så alle får den bedste oplevelse – gerne med sved på panden.

De bedste instruktører

Uanset hvad du ønsker prøve hos os, så står der altid en veluddannet instruktør klar til jer. Vi kommer med masser af begejstring og god energi, med ønsket om at I får den sjoveste og fedeste oplevelse sammen med os. Alle kan deltage og være med – hvad enten man er ung eller gammel –  det eneste man kan risikere – er at miste håneretten I forhold til kollegaer, veninder/venner eller familien.

Vi holder hvad vi lover

I skal føle, at I er sikre hænder, når I bestiller hos os. Derfor har vi Danmarks bedste kundeservice, som I kan kontakte alle ugens 7 dage fra kl. 08-21. Der er desværre andre aktører på markedet, som ikke kan finde ud af at holde deres aftaler. Dette er ikke tilfældet hos os. VI HOLDER HVAD VI LOVER og arbejder hver dag på at give jer de allerbedste oplevelser – uanset hvor i landet I er fra.

Aktiviteter
Logo

Action World

Tømrervej 22
6710 Esbjerg V

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn
København
Nordjylland
Nordsjælland
Storkøbenhavn
Sydsjælland & øerne
Sønderjylland
Vestjylland
Vestsjælland
Østjylland
Østsjælland

Send en besked til Action World.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze