Action Center Amager
Like

Counterstrike mod kollegaerne - Action Center Amager

Den helt rigtige E-Sport følelse finder du i Action Center Amagers E-Sport lounge i København. I vores E-Sport lounge træder du ind i en action verden fyldt med en masse hygge og sjov. Vores lounge er specialiseret i Counter Strike: Global Offensive, der en af verdens mest populære multiplayer skydespil. Loungen er et oplagt sted at tage jeres kollegaer eller venner med, hvor i her kan spille i 2 hold á 5 personer. For at en sejr kan hives hjem, så handler det om teamwork herunder taktik, hvilket vores E-Sport instruktør vil hjælpe jer med. Som de eneste på markedet tilkobler vi altid en E-Sport instruktør på alle bookninger, således så i altid vil få den fedeste E-Sport følelse.

Saml jeres kollegaer og lav nogle CS:GO hold internt i organisationen, hvor i kæmper om at blive jeres virksomheds bedste hold! I Action Center Amager kan vi lave større turneringer for jeres virksomhed. Hyggen, teamwork og e-sport følelsen vil stå øverst på dagsordenen. Også her vil i få tilkoblet en e-sport instruktør igennem hele turneringen. CS:GO turneringen er kun mulig, hvis man minimum er 15 personer.

E-sport som teambuilding (NYHED)
Vil i have en anderledes teambuilding dag, så skal i prøve at være E-sport stjerner for en dag. Spil mod hinanden hvor i kæmper i 2 grupper, á 5 personer i spillet Counter Strike: Global Offensive, der lige nu er et af de mest populære spil i hele verden. I spillet handler det om teamwork for at en sejr kan hives hjem. Det anbefales at man minimum er 6 personer.

Aktiviteter
Logo

Action Center Amager

Saltværksvej 6-12
2770 Kastrup

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Action Center Amager.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze