Adventure Park

Skræddersyet firma arrangement

Like

AdventurePark har et stort udbud af firma events og kurser vi gennem mange år har forbedret så vi i dag har mulighed for at tilbyde arrangementer, der passer præcis til jeres behov.

Vi kan hjælpe med at arrangere sociale events og personalepleje med sjov og leg, hvor hele firmaet får nogle positive oplevelser de kan dele og snakke om i lang tid efter. Disse events vil ofte være et halvdags- eller heldags-arrangement, hvor vi sørger for spisning, enten halvvejs eller som afslutning.
 
Vi kan også hjælpe med samarbejdskurser, hvor der mere er fokus på sammenhold og gode relationer. Det kan afhjælpe intern uro mellem kolleger eller personale grupper. Det er også nyttigt som ‘kick off’ firma event i forbindelse med opstart eller sammenlægning af grupper og afdelinger.

Alle vores samarbejdskurser er bygget op omkring samtidighed, fællesskabet, og overskuddet til gruppen, der er meget fokus på kommunikation og berøring.
 
Vi har et stort udvalg af aktiviteter til firma events. Det er meget vigtigt, at arrangementet fungerer som en helhed, og derfor tilbyder vi at hjælpe jer med al planlægning uden beregning.

Vi sørger for at skræddersy et arrangement, så det passer til jeres forventninger og temperament. De enkelte aktiviteter tilpasses desuden så sværhedsgrad og fysiske krav matcher jeres behov og ambitioner.

Aktiviteter
Logo

Adventure Park

Milnersvej 37 A
3400 Hillerød

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Adventure Park.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze