Udfordrende herretur eller polterabend

Like

For private grupper, sporthold og foreninger kan vi tilbyde et stort udbud af aktiviteter. Disse aktiviteter kan bookes så tiden tilpasses gruppens størrelse,  og kombineres så de passer til jeres ønsker og behov.

Vi mener at gode oplevelser er den sikreste vej til et godt liv og en ubekymret hverdag. I det meste af verden er folk enige om, at et lykkeligt og positivt sind hænger sammen med et godt helbred.
 
I AdventurePark har vi midler og viden til at berige jeres liv med positive oplevelser. Vi har mange års erfaring i at afvikle polterabends, logeture, fødselsdage, sæsonafslutninger og lignende.

Vi kan hjælpe jer med al planlægning uden beregning. Vi sørger for at skræddersy et arrangement, så det passer til jeress forventninger og temperament. De enkelte aktiviteter tilpasses desuden så sværhedsgrad og fysiske krav matcher jeress behov og ambitioner.
 
Vi kan tilbyde mad og drikke, så I blot skal møde op og hygge jer sammen omkring aktiviteterne. Der er mulighed for alt fra lidt frugt og en hurtig snack, en frisk og sund sandwich eller et større middags-arrangement med flere retter.

Vi har ingen faste åbne og lukke tider, men kan lave arrangementer på alle tider af døgnet efter jeres behov. Det gælder for alle vores aktiviteter, at der skal være foretaget en forhåndsbooking, og der skal minimum bookes for kr. 2.000,- per arrangement.

Aktiviteter
Logo

Adventure Park

Milnersvej 37 A
3400 Hillerød

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Adventure Park.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze