Amazing Space

Spabehandlinger for både krop og sjæl

Like

Amazing Space præsenterer et prisbelønnet holistisk univers af naturlige og økologiske produkter samt velgørende og forskønnende spa-behandlinger for både krop og sjæl.

Et Hightech organisk sundhedskoncept bestående af plejende produkter og behandlinger til ansigt & krop samt kosttilskud.

Amazing Space er en nordisk oase af luksus og skønhedspleje, en tidszone for afspænding og velvære hvor du vinder ny vitalitet. Det handler hverken om bizarre trends eller om at ændre på den du er, men om at skabe et større velbefindende. De bedste spa-terapeuter fra Amazing Space skræddersyer netop dit personlige plejeprogram, og guider dig til et bedre velbefindende med et sundt og smukt udseende.

Beliggenheden er midt i hjertet af København på det fem stjernede Hotel d'Angleterre, direkte ud til Kongens Nytorv og det Kongelige Teater. Amazing Space har desuden to filialer med gode parkeringsforhold i henholdsvis Well-come, Tuborg Havnevej 4-6 i Hellerup og Kranen, Skudehavnsvej 1 i Nordhavn. Et besøg hos Amazing Space er en sanseoplevelse uden lige med sunde drikke, aromaterapeutiske dufte, afspændende musik, eksotiske blomster og ikke mindst vores mere end 20 særligt udvalgte spa-terapeuters velgørende og healende behandlinger. Vælg selv og sammensæt dit eget spa-besøg ud fra vores menu af skønne behandlinger eller besøg vores net shop hvor du kan lade dig inspirere af skønne plejeprodukter.

Aktiviteter
Logo

Amazing Space

Fortunstræde 1
1103 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Amazing Space.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze