Kunderne sætter grænserne. Vi overskrider dem...

Like

Impro konsulenten der levere "Kosmisk coaching og personlig udvikling", der overrasker og underholder hele selskabet. Jeg vil starte fattet og professionelt, men vil blive mere finurlig og prikær til medarbejdernes store overraskelse. 

Så "Velkommen til Elrik Nørmo Consulent Group", stedet hvor du kan starte din egen personlig udvikling, mod hidtil usete højder, med kosmisk coaching og overraskende synspunkter.

På kurset kan du f.eks. lære at kunne lide dig selv, også selvom ingen andre kan.

Mit motto er: "The Sky is the limit", eller oversat til Dansk "Skyer Uden Grænser", forkortet S.U.G - eller bare SUG.

Du skal lære mere om SUG, for "Det store SUG", er her jeg hjælper dig med at finde ud, hvor DU ingen grænser har. Hvor DU kan udvikle dig helt vildt meget, hvis du går med på flowet.

Så bare kom ud af busken - du er opdaget!

Kig dig omkring og du vil opdage en verden, som du ikke troede kunne være mulig. Men nu er den indenfor rækkevidde: Du ringer - jeg kommer på stedet!

Og spørger du om du har råd, så tænk hellere på om du har råd til at lade være.

Som jeg altid siger:

"Den der vil i kontakt med mig, hun kommer det."

Bare søg på Elrik, så kommer jeg.

FIND DIG SELV - MØD MIG!

- Elrik Nørmo

Om udbyderen

Velkommen til min komikbutik!

Her på siden finder du professionel festunderholdning til privat- og firmafest. Du kan også få overraskende og sjove indslag til faglige arrangementer, teambuilding, kick-off eller kursus. 

I mere end 16 år har jeg lavet komisk underholdning til fester og mange andre typer af arrangementer. Jeg optræder desuden jævnligt på offentlige scener rundt omkring.

Ud over at bestille festunderholdning, kan du her på siden også hilse på mine tre kiksede talenter: Elrik Nørmo, TZ. Frack og Harry Miller. De har fået hver deres side her, som de har helt frie hænder til at udfolde sig på. Jeg optræder for tiden kun med Elrik Nørmo og TZ Frack.

God fornøjelse!

Venlig hilsen

Anders Ørskov

Underholdning

Anders Ørskov

Frederiksborggade 20 B
1360 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Anders Ørskov.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze