Maritime oplevelser på Lillebælt

Like

På galeasen ”AVENTURA” kan du/I tage ud og få en maritim oplevelse på Lillebælt. Med kollegaer, familie eller venner, arrangerer vi en oplevelse efter ønsker og naturligvis vejret, så sejladsen med galeasen bliver en god og uforglemmelig oplevelse. Vi har arrangementer med temaer, for både grupper og individuelle personer.

Så om det er en firmatur, bryllup, fødselsdag, konfirmatione fisketur, hvalsafari, askestrøning, så lytter vi til jeres ønsker. Farvandet Snævringen i Lillebælt, gør at vi stort set altid kan finde læ, så oplevelserne bliver bedst mulig. Mangler der fiskegrejer og fisketegn, så har vi det ombord. Ligeså rampe til kørestole.

Der er kabys og køkkengrej ombord til bespisning af 40 gæster og efter jeres ønske kan der arrangeres catering eller du/I kan medbringe jeres egen forplejning..

Vi er godkendt til 40 personer på dagsejladser, køjepladser på fælles banje til 20 personer på døgnsejladser i Danmark og til 12 på døgnsejladser i udenrigsfart.

Afsejling og anløb er oftest fra Middelfart Gl. havn. Afgang og ankomst kan flyttes til andre steder og havne, hvor det passer bedst til arrangementet.

Vi glæder os til at sejle med jer.

Transport
Logo

Aventura Charter

Søndergade 21
5500 Middelfart

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn

Send en besked til Aventura Charter.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze