Aversi Faldskærm Club

Solo eller tandemspring?

Like

Vil du opleve suset ved et faldskærmsudspring. På dette faldskærmskursus springer du helt alene eller med en instruktør, men efter en grundig forberedelse.

Et solo-staticlinekursus

Her får du et 6 timers teorikursus, med praktiske øvelser og en prøve, så man ved om man er klar til at springe. Selve springet foregår fra ca. 1.000 meter’s højde og faldskærmen folder sig automatisk ud ved hjælp af en staticline, som er fastgjort i flyet (deraf navnet staticlinekursus).

Du har en instruktør med i flyveren, som sørger for, at alt går til som det skal. Han sørger for at dirigere flyveren hen til udhopspunktet, åbner døren, hjælper dig ud under vingen, og giver dig et kommando til at gennemføre springet. Herefter skal du selv gøre resten: springe af, kontrollere at din faldskærm folder rigtigt ud, styre skærmen hen til landingspunktet og lande blødt op imod vinden.

Du vil dog altid have en radio på i de første par spring. Styrer du helt forkert vil en dedikeret radio-instruktør på jorden gribe ind og give dig styringsinstrukser.

Tandem faldskærmsspring

Et tandemspring er til dig som gerne vil prøve det frie fald fra 4.000 meter – men uden at det kræver en lang og tidskrævende uddannelse.

Et tandemspring er et faldskærmsspring hvor du bliver koblet sammen med en erfaren instruktør (tandemmaster), som er specielt uddannet til at springe med passagere i frit fald.

Derudover kan der tilkøbes video:

Video med ekstern videomand eller håndholdt kamera.

Der vil blive redigeret en ca. 3-6 minutters video som kan bruges som personligt minde samt til fremvisning for venner og bekendte.

Vi anbefaler på det kraftigste at man får springet filmet – da et gensyn med springet næsten bringer den samme førelse frem i maven, som under selve springet. NB. Hvis der skulle opstå tekniske eller andre problemer, så optagelserne af tandemspringet går tabt, refunderes alene prisen for video/foto.

Gavekort

Der kan købes gavekort Gavekort i vores webshop, som sendes med det samme til din email og er gyldige i 2,5 år fra udstedelsesdatoen.

Vi gør opmærksom på at der er en maks. vægt for passageren til et tandemspring på ca. 100 kg. Ligger du i nærheden af denne grænse, er det vigtigt at du gør opmærksom på det når du ringer for at booke dit faldskærmsspring. Du kan godt komme op at springe hvis du er under 18 år, det kræver dog en underskrift fra en af dine forældre eller en værge.

Aktiviteter
Logo

Aversi Faldskærm Club

Tornelundsvej 8
4690 Haslev

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Sydsjælland & øerne

Send en besked til Aversi Faldskærm Club.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze