Baadfarten

Lej båd - Når det skal fejres med maner

Like

Har du noget at fejre, f.eks. fødselsdag, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, familieskovtur, eller har du noget andet specielt i tankerne, så kontakt os og lad os sammen finde en løsning på netop dit ønske. 

Skal du afholde et arrangement på en af restuaranterne/traktørstederne langs søfronten, er det også muligt at starte eller afslutte dit arrangement med en sejltur. 

Når du lejer en båd kan du frit vælge, hvor du vil hentes, og hvor du vil sættes af blandt de mange anløbsbroer langs søerne. 

Bådene kan lejes fra minimum 1 time af gangen - gerne flere.​

Velkommen ombord!

Uden mad og drikke...

​Du er velkommen til at nyde medbragt mad og drikkevarer på din tur. 

Har du ikke selv lyst til at arrangere det store traktement ombord i båden, vil der være gode muligheder for at alliere sig med et af de mange gode lokale madsteder. Se under links for inspiration. Næsten samtlige af Baadfartens anløbsbroer ligger umiddelbart ved restauranter eller traktørsteder.​​

Priser

​Vores priser starter fra kr. 2.300,- per time afhængig af hvilken sø du ønsker at sejle på samt hvilken ugedag.

Om udbyderen

Baadfarten på de fire søer - Lyngby Sø, Bagsværd Sø, Furesøen og Vejlesø - tog sin start i begyndelsen af 1890`erne og har siden da sejlet fast rutefart på søerne.

I dag ejes Baadfarten af de tre kommuner, Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe og Furesø. Baadfarten har i dag seks motorbåde, hvoraf de fire sejler på Lyngby Sø, Bagsværd Sø og Mølleåen, og de resterende to sejler på Furesøen. Baadfarten forpagtes af Stromma Danmark, som også har Canal Tours i København, og er den førende udbyder af sightseeing oplevelser i Nordeuropa. 

Transport
Logo

Baadfarten

Sorgenfrivej 23
2800 Lyngby

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

Send en besked til Baadfarten.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze