Festunderholdning med lattergaranti

Like

Det skæve smil. Det store grin. Den stille eftertanke. Du får festunderholdning med plads til alle følelser, når stjerner fra Bambino Booking gæster arrangementet!

Kvinden bag Stripper Åse, Tupperware Randi, Den Skøre Tjener, Terapeuten Lykke Gørting, Fupfotografen, Kirsten Giftekniv, Rytme Dorte, Tante Tut og alle de andre er mig – entertainer og grinebider Benitta. Du kan booke underholdning hos Bambino Booking, når du selv arrangerer en fest – men også hvis du er gæst ved festen.

Book sjov underholdning til enhver fest
Du kan booke et show, som jeg har optrådt med mange gange før, men du kan også lade mig tilpasse et af mine shows med dine historier om festens hovedperson, chefen, årets medarbejder – eller en anden festdeltager. Det skaber en helt særlig og meget personlig oplevelse.

Få en snak om festunderholdning til: julefrokost,fødselsdag, firmafest, bryllup eller et helt andet arrangement.

Kalenderen bliver hurtigt booket, så kontakt mig gerne i god tid. Jeg glæder mig til at underholde ved det arrangement, du planlægger lige nu!

Om udbyderen

Hos Bambino Booking kan du booke et sjovt og hylende morsomt indslag til alle slags fester, så festen er sikret underholdning med lattergaranti. Benitta laver personlig underholdning, der kan skræddersyes til arrangementet, alt efter show og karakter, hvor det vil være muligt at få festens hovedperson, chefen eller årets medarbejder involveret i underholdningen

Bag Masken på alle de festlige indslag
Benitta Klit er kvinden bag masken på alle de sjove figurer som f.eks. Stripper Åse, Lykke Gør-Ting, Sygeplejersken Lise-Lotte m.fl. Hun har lavet underholdning til alle former for fester og arrangementer siden 1998, og er dermed en af Danmarks mest erfarne entertainere inden for denne genre.

Udover at Benitta har optrådt for utallige store og små danske virksomheder og alle former for private fester, har hun også optrådt på TV3 og været med i programmet “Party i Provinsen” på TV2.

Benitta Klit siger:
”Når man booker underholdning til sit livs første fest, eller når man skal overraske samtlige medarbejdere i ens virksomhed, er det vigtigt at der er stor tillid mellem dig som kunde og mig som entertainer. Derfor lægger jeg stor vægt på en god kommunikation omkring selve arrangementet og jeg er altid 100% i fokus, når jeg udfører showet. Jeg har gjort det 1000-vis af gange, så både kunder og gæster er garanteret underholdning i absolut verdensklasse.

Benitta laver i øvrigt underholdning i hele Danmark, så din geografiske placering er ingen hindring.

Underholdning

Bambino Booking

Vestre Hovedgade 32
7560 Hjerm

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn
Nordjylland
Sønderjylland
Vestjylland
Østjylland

Send en besked til Bambino Booking.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze