BartenderTjenesten - Lej en bartender

Like

Vil du leje en bartender + cocktailbar?

Står du og mangler underholdningen til din kommende fest? Overrask dem med en rigtig cocktailbar og fri drinks i 3 eller 4 timer. Vi medbringer alt, så du skal bare læne dig tilbage og koncentrere dig om gæsterne.

Vejledende priser i København for bartender & cocktailbar med 4 timers fri bar med 4 forskellige cocktails er 290,- pr. kuvert.

Udenfor Storkøbenhavn 310,- pr. kuvert + 500kr,- til transport

Hvad siger du til at få jeres cocktails leveret, hvor I selv kan hælde dem i glasset? Prøv vores ShakeAway-cocktails, hvor I blandt andet kan få Strawberry Daiquiri, Kiwi Caipirinha, Moscow Mule og Dark N' Stormy

Vi har erfaring med alt fra firmafester, polterabend, studentervognsfest til bryllupper og julefrokoster. Vores bartendere er de bedste i branchen, og du kan forvente det højeste niveau fra Bartendertjenesten, når vi sammensætter jeres cocktail menu – vi bruger premium-spiritus, hjemmelavet sirup fra frisk frugt og mynte, juice og pureer som vi selv presser.  Vi sender knivskarpe bartendere i hvid skjorte, selvbundne butterflys og flotte forklæder i læder.

Du kan altid regne med rene linier og den højeste service, når du lejer bartender hos os.

Vi medbringer alt i skal bruge lige fra bartendere, mobilbar, spiritus, isterninger, frugt, pynt og mixers til glas og sirupper.

Om udbyderen

Lej en bartender til din fest – Vi leverer cocktailkursus & cocktail catering – fordi vi elsker cocktails
 
Hos Bartendertjenesten kan du leje professionelle bartendere fra førende cocktailbarer i København.

Vores bartenderes erfaring tæller blandt andet Hotel D’Angleterre, Madam Chu, MASH, Noho, Lidkoeb, The Standard og 1st Floor samt mange flere.

Med andre ord leverer vi et niveau, der afspejler den højeste standard i vores branche. Vi kan medbringe mobilbar, spiritus, is, frugt, hjemmelavet sirup og pynt –  kort sagt, har vi alt I skal bruge til jeres fest.

Vi samarbejder også med DJs, spiritus leverandører og restauranter i hele København og kan derfor tilbyde alt lige fra cocktails til mad og fede lokaler.

Vi har lavet flere hundrede løsninger til Polterabends, Cocktailkurser, Fester, Smagninger, Bryllup og Teambuilding – så I er altid i sikre hænder.

Kontakt os for at få et tilbud der passer til jeres arrangement eller gå direkte til vores priser og se, hvad der passer bedst til jeres budget.

Mad & Drikke

BartenderTjenesten

Dronningensgade 16
1420 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til BartenderTjenesten.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze