Møder og konferencer i skønne omgivelser

Like

Bautahøj råder over 6 plenumlokaler og 23 grupperum samt kan huse op til 160 personer i samme konferencelokale i skønne omgivelser nær park og strand.

Fantastiske faciliteter
Hos Bautahøj er vi til for at støtte op om jeres formål, og vi sikrer, at jeres ophold fungerer bedst muligt. Vi tager os af det praktiske, så I kan holde fokus. Kerneydelser som av-udstyr og gratis, trådløst internet er naturligvis på plads.

Omgivet af natur
Vi inviterer jer til at boltre jer i vores 90.000 m2 park, på vores egen strand, sætte jer foran pejsen, tage en svømmetur i poolen eller træne i fitnessrummet. Endelig tilbyder Bautahøj gastronomi på højt niveau. Alt sammen kun 45 min. fra København.

Om udbyderen

Bautahøj er bygget på en egn, der emmer af historie. Ikke nok med at du mærker et historisk vingesus, når du begiver dig ind i det nordsjællandske Fjordland og finder Bautahøjs prægtige bygninger indhyllet i Nordskoven, finder du også to fredede gravhøje, der er 4.500 år gamle. Den ene har formentlig givet Bautahøj sit navn.

Vandrer du i Nordskoven, kan du opleve de tre Ege, som er Europas ældste. Kongeegen er endda det største og ældste egetræ i Europa.

1904: Selve historien om Bautahøj begynder i 1904. Til at starte med bliver residensen benyttet som sommerbolig af maleren Wenzel Tornøe med familie. Efterfølgende overtager arkitekten Holger Tornøe Bautahøj og benytter det som privatbolig.

1914: I 1914 bliver Bautahøj til bade- og rekreationsstedet Bautahøj Sommerpension også kaldet Hornsved kur- og badested.

1955 – 1984: I denne periode er Bautahøj ejet af BP Olie Kompagni og bliver brugt som ferie- og kursuscenter. SAS Pilot og Navigatør Pensionsfond køber imidlertid og vælger at bruge Bautahøj som Kursuscenter og Hotel.

I dag er Bautahøj en del af WingHotels – skabt til forandring og ejet af SAS Pilot og Navigatørers pensionskasse. Her støtter vi op om din ambition om forandring, udvikling og fremdrift.

Vi inspirerer dig, så du kan tænke stort. Vi giver dig ro til refleksion. Og vi støtter dig i ambitionen om at sætte varige spor og sikre et komplet resultat for dig og din organisation.

Lokaler
Logo

Bautahøj Kursuscenter

Bautahøjvej 39
3630 Jægerspris

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Bautahøj Kursuscenter.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze