Konference, seminar eller møde i hyggelige omgivelser

Like

Træt af kedelige mødelokaler?
Benniksgaard har hyggelige mødelokaler i forskellige størrelser og med hver sit udtryk.

Med plads til op til 200 overnattende gæster og mødelokaler til 2-175 mennesker, kan vi skabe de perfekte rammer om din konference, dit seminar eller dit dagsmøde. Vi tilbyder både mødelokaler og grupperum, så I kan samles og bryde op, som I ønsker.

De billedskønne rammer

I de gamle kornkamre på den historiske gård Benniksgaard finder du konference- og mødelokaler til en anderledes mødeoplevelse. Vi har bevaret de rustikke rammer med synligt bindingsværk og de kalkmalede vægge, men kombineret med moderne faciliteter, så I har alt, hvad I skal bruge til jeres møde.

Her er lys, luft og plads - kombinér evt. mødet med en frisk gåtur ned til vandet og Gendarmstien (Walk & talk)..

Benniksgaard kan huse over 200 overnattende gæster, mødelokaler med plads til 2-175 personer, + flere gode grupperum.

Alle lokaler har naturligvis teknisk udstyr og trådløst internet.

Kontakt os for spørgsmål eller reservation.

Om udbyderen

Benniksgaard Hotel ved Flensborg Fjord er en ægte perle
Tiden har været god ved Benniksgaard hotel. Den unikke, historiske perle er i evig udvikling og ligger  i naturskønne rammer, selvom den er blot 5 km fra Gråsten og 10 minutters kørsel fra den tyske grænse og motorvej E45. Her finder du en idyl og afslappende atmosfære i luksuriøse omgivelser, der skal opleves på tæt hold.

Frem til 1997 var slægtsgården Benniksgaard et landbrug med malkekøer, grise og markbrug. Herefter begyndte udviklingen frem til det, vi kender i dag: En traditionsrig beværtning og en bid af den ægte sønderjyske charme og gæstfrihed.

Et ophold på Benniksgaard Hotel, er en rustik oplevelse bygget på høj kvalitet, fleksibilitet og din egen hygge og afslappethed. Som gæst på hotellet kan du nyde en tur på golfbanen, en dejlig spadseretur på Gendarmstien langs Flensborg Fjord ,med en frisksmurt madpakke under armen, eller måske med en romantisk tur igennem Gråsten skov i hestevogn - mulighederne er uendelige.

Trods de funktionsmæssige ændringer, gården har gennemgået de senere år, mærker du tydeligt sjælen fra landbrugslivet i alle kroge og hjørner af de gamle bygninger. Den gamle stald såvel som det smukke stuehus er omdannet til hotelværelser, og i de gamle kornkamre finder du vores stemningsfyldte mødefaciliteter. Hotellet består i dag af 69 skønne værelser samt 10 store luksus-ferielejligheder, et Bed & Breakfast med 9 værelser, 3 møde-og selskabslokaler samt restauranterne "Pejsestuen" og "Panorama". Derudover et anneks med 65 værelser, flere gode møde lokaler, samt en foredragssal og en sportshal.

Lokaler
Logo

Benniksgaard Hotel & Konference Center

Sejrsvej 101
6300 Gråsten

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Sønderjylland

2 - 175 pers.

Send en besked til Benniksgaard Hotel & Konference Center.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze