Fest på Benniksgaard Hotel

Like

Skønne, skræddersyede selskaber og fester på Benniksgaard Hotel

På Benniksgaard Hotel får du den fest, du drømmer om. Vi spiller gerne op til dans, uanset om det er bryllup, fødselsdag, konfirmation eller noget fjerde. Vi klarer alt fra pyntning til oprydning. For nogen starter festen med en afslappet gåtur i det smukke naturlandskab og en kop kaffe foran pejsen, mens andre foretrækker at ankomme festklædte og klar til fest på et fakkelbelyst Benniksgaard Hotel. Og afslutningen kan være lige så forskellig. Det har vi meget erfaring med og derfor skal vi nok hjælpe dig. Fortæl os, hvad du drømmer om, så skræddersyr vi en mindeværdig fest for dig.

Overnatning

Der er ingen grund til at udpege en chauffør inden festens begyndelse. Med 69 værelser har vi gode overnatningsmuligheder fra ægte gårdstemning i den gamle lade og det gamle stuehus til en luksusoplevelse i vores lækre ferielejligheder.

Sammensæt som du vil
For nogen starter festen med en gåtur ned til stranden efterfulgt af hygge med kaffe og kage foran pejsen før aftenens store fest. Andre kommer festklædte og veloplagte til et fakkelbelyst Benniksgaard Hotel. Og nogen vælger at afslutte en dejlig fest med en hyggelig brunchbuffet på terrassen næste formiddag. Vi skal nok hjælpe dig med at få lige dét, du ønsker.

Festlokalerne / selskabslokalerne
Høloftet: Hyggeligt, rustikt lokale, med skøn udsigt over Flensborg Fjord, fra Høloftet er der udgang til en altan, samt nedgang til terrasse og haven. Der er plads til ca. 55 pers.

Rugkammeret: Lille hyggeligt lokale, indrettet i jagtstil, med plads til ca. 15 pers.

Panorama Restauranten: Dejligt stort lydt lokale, med stor pejs og fantastisk udsigt over Benniksgaard Golf Bane og Flensborg Fjord. Kan bruges både ved selskaber på 30 personer og helt op til 100 personer. Der er udgang til stor terrasse.

Pavillon: Hyggeligt lokale, ligger ugeneret lidt for sig selv, med egen terrasse og udgang til have. Der er plads til ca. 70 pers.

Benniksgaard Anneks - Festsalen: Dejligt stort lyst lokale, med stor scene. Benyttes til store fester som f.eks et bryllup - der kan være 135 pers. Der er udgang til udendørsområde.

Om udbyderen

Benniksgaard Hotel ved Flensborg Fjord er en ægte perle
Tiden har været god ved Benniksgaard hotel. Den unikke, historiske perle er i evig udvikling og ligger  i naturskønne rammer, selvom den er blot 5 km fra Gråsten og 10 minutters kørsel fra den tyske grænse og motorvej E45. Her finder du en idyl og afslappende atmosfære i luksuriøse omgivelser, der skal opleves på tæt hold.

Frem til 1997 var slægtsgården Benniksgaard et landbrug med malkekøer, grise og markbrug. Herefter begyndte udviklingen frem til det, vi kender i dag: En traditionsrig beværtning og en bid af den ægte sønderjyske charme og gæstfrihed.

Et ophold på Benniksgaard Hotel, er en rustik oplevelse bygget på høj kvalitet, fleksibilitet og din egen hygge og afslappethed. Som gæst på hotellet kan du nyde en tur på golfbanen, en dejlig spadseretur på Gendarmstien langs Flensborg Fjord ,med en frisksmurt madpakke under armen, eller måske med en romantisk tur igennem Gråsten skov i hestevogn - mulighederne er uendelige.

Trods de funktionsmæssige ændringer, gården har gennemgået de senere år, mærker du tydeligt sjælen fra landbrugslivet i alle kroge og hjørner af de gamle bygninger. Den gamle stald såvel som det smukke stuehus er omdannet til hotelværelser, og i de gamle kornkamre finder du vores stemningsfyldte mødefaciliteter. Hotellet består i dag af 69 skønne værelser samt 10 store luksus-ferielejligheder, et Bed & Breakfast med 9 værelser, 3 møde-og selskabslokaler samt restauranterne "Pejsestuen" og "Panorama". Derudover et anneks med 65 værelser, flere gode møde lokaler, samt en foredragssal og en sportshal.

Lokaler
Logo

Benniksgaard Hotel & Konference Center

Sejrsvej 101
6300 Gråsten

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Sønderjylland

10 - 135 pers.

Send en besked til Benniksgaard Hotel & Konference Center.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze