Sæt kronen på værket

Like

250 år gamle rammer rimer fint på moderne møde- og konferencefaciliteter. Oveni er beliggenheden helt unik:

9 km fra København og så alligevel midt i Bernstorff Slotshave skønne natur.

Hovedbygningen, det majestætiske, hvide slot med sit sortglaserede tegltag, er fra 1765. Her ligger Hvide Sal for op til 40 personer, fire plenumlokaler for op til 14 personer og adskillige gruppe- og samtalerum. Også de højloftede restaurantstuer og den hyggelige Slotskælder befinder sig i hovedbygningen.

Kavalergaarden, den autentiske, 3 længede bindingsværksgård fra midten af 1800-tallet, rummer de 2 største moderne mødelokaler. Her ligger også hotelværelserne på 1. og 2. etage.

Prisen kommer an på, hvor længe I har brug for lokalerne, hvor meget og på hvilke tidspunkter I ønsker at spise, og om I ønsker overnatning.

Pia er Bernstorff Slots køkkenchef siden 2009, hvor det hele startede. Alt, hvad hun laver, er hjemmegjort helt fra bunden, og af årstidens friske og - i stort omfang - økologiske råvarer.

Om udbyderen

Et slot med en mere end 250 år lang historie

Bernstorff Slot er et af de tidligste bygningsværker i nyklassicistisk stil – ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Det blev oprindeligt bygget som sommerbolig for Grev Bernstorff. Det blev først et slot, da daværende kronprins Christian VIII købte det. Kongefamilien benyttede Slottet som "sommerbolig" helt frem til 1939, hvor Beredskabsstyrelsen overtog bygningerne til deres befalingsmandsuddannelse. Således var Slottet et "lukket" uddannelsessted frem til 2009. Da blev det transformeret til Hotel og Konferencecenter, som i dag også har mange åbne og offentlige arrangementer.

Medarbejderne på Bernstorff Slot er håndplukkede

Vi gør det, fordi vi kan li' det - og hinanden. Derfor lægger Bernstorff Slots direktør, Kirsten Daell, stor vægt på, at Slottets medarbejdere er "een stor familie", som elsker at yde deres bedste, for gæsternes skyld.

Og et eldorado for hestefans!

En perle! Så kan det ikke beskrives bedre. Dienstl Gut er et hotel med 23 værelser, skøn have, badesø, fred og ro, fuglefløjt og hestevrinsk. Det ligger i det sydøstlige Kärnten, tæt på Klagenfurt ved Wörthersee. Det er et oplagt feriested, men er også skøn at gæste, hvis I har brug for hvile og forkælelse på vejen til Slovenien, Kroatien eller Italien.

Lokaler
Logo

Bernstoff Slot

Jægersborg Allé 93
2820 Gentofte

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

Send en besked til Bernstoff Slot.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze