Best Of Britain – The best british music experience

Like
Varighed
2 x 60 min & 3 x 40 min

Lad det være sagt med det samme. ”Best of Britain” er en autentisk, ærlig, fræk og forførende musikalsk oplevelse med det bedste Britiske musik gennem tiden. Her er et nyt band der formår at tage skridtet videre fra de etablerede jam- og showbands, men med et væsentligt bredere repertoire fra både 60érne-70érne-80érne og idag.

Navnet ”Great Britain” er ingen overdrivelse når det kommer til musik. Landet har skabt nogle af de største hits, bedste bands og dygtigste kunstnere gennem tiden, her særligt præsenteret af et levende band uden begrænsninger.

"B.O.B” er et nyt live-band som giver dig en musikalsk brit-pop & rock indsprøjtning med navne som Depeche Mode, Blur, Rolling Stones, Elton John, Robbie Williams, Coldplay, Oasis, og mange flere.

Det er storladen rock og lækker pop leveret af 5 dygtige og rutinerede musikere.

”B.O.B” har forståelsen, indsigten og evnerne til at omstille sig fra de mange forskellige genrer og lydbilleder der præger den britiske musik, hvilket også gør at bandet rammer meget bredt hos publikum. 

Der er lagt op til en ægte musikalsk oplevelse når ”B.O.B” går på scenen i en visuel,

festlig og underholdende ramme, der får følelser, fantasi og minder til at blandes. 

- "Tak for den fedeste oplevelse længe. I var intet mindre end fantastiske til vores firmafest" - Sarah fra Nordea

​- "BOB er vildt underholdende, spiller fed musik og har altid god karma. 3 år som fast orkester på Kellerdirk i KBH siger jo alt" - Cafe Kellerdirk København

- "Tak BOB for en dejlig aften. I formåede at fylde dansegulvet til vores firmafest og holde det levende natten ud. Der var jo noget for alle, ung som gammel" - Martin fra Atea

​- "BOB har et meget professionelt set-up. Det er flot og gennemtænkt og understøtter de mange fede numre som orkesteret spiller meget overbevisende". - Københavns Kommune

Om udbyderen

Best of Britain tager fat i den britiske pop- og rockhistories største kunstnere fra de sidste fire årtier og fyrer op under festen med et visuelt og musikalt show ud over det sædvanlige.

Underholdning
Logo

Best Of Britain


2670 Greve

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

Send en besked til Best Of Britain.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze