Boncat.dk
Like

Mad ud af huset med hjertet og efter dine ønsker

Hos BONCAT.DK kan du bygge din buffet, med alle de ting du bedst kan lide.
En god buffet er sammensat med tanke på helheden, med noget til alle.
I vælger menuen, vi udvælger råvarerne og tilbereder maden.

Som udgangspunkt er alle vores buffeter lige til at sætte på bordet.
Det kolde kommer i praktiske stabelkasser og det varme kommer i termokasser.
Al maden kommer pænt anrettet på hvidt porcelæn, lige til at sætte på bordet.

Vi sammensætter gerne et forslag efter jeres ønsker.

Den gode buffet

Uanset anledningen skal dine gæster nyde en lækker buffet, og det kommer de til her.

Besøg vores hjemmeside og tag et kig på de forskellige mulighederne og menuer, vælg størrelse og sammensæt din egen menu – let og gennemskueligt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Om udbyderen

Et pålideligt cateringfirma med anciennitet

BONCAT.DK har gennem mange år leveret mad og drikke til både firmaer og private, i hele storkøbenhavn og omegn.

Vi er et sundt og dynamisk køkken bestående af dedikerede og engageret kokke og køkkenpersonale, punktlige chauffører og imødekommende kontorpersonale. Vores engagement og omgangsform, giver et godt samarbejde på tværs af funktioner, noget som vores kunder kan mærke. Vi skaber relationer med vores kunder, så vi kan opretholde vores gode ry, det gør vi med både hjerte og smil.

Når mad ikke bare er mad

Vores personale brænder for deres arbejde, og de elsker at lave mad. De bruger derfor meget energi og ressourcer på at sammensætte de gode, velsmagende og næringsrige retter, samtidig med at der tages højde for både fedtprocent og kulhydrater. Udover at maden skal være sund, er det vigtigt for os, at maden skaber energi. Der skal være plads til diversitet, så vi tager også højde for diverse allergier, religiøse restriktioner og livsstile, som kræver specifik kost.

Vi anvender udelukkende friske råvarer i vores mad, og går ind for økologi. Din mening er vigtig for os, og vi kan derfor sammensætte menuer, helt efter dine ønsker.

Vi kan det hele – både til private og erhverv

Vi leverer frokost til mange virksomheder, der får leveret velsmagende mad på dagligt basis, og vi skaber også enestående fester både ”inhouse” og ”outhouse”. Så har du rammerne men mangler maden, står vi gerne på spring og kan naturligvis hjælpe.

Ønsker du at afholde din fest udenfor hjemmet, har vi enestående rammer i ”Den Gamle Danseskole” i Vanløse, der både kan huse det mindre selskab og den store fest.

Vi kan også levere udstyr og øvrige tilbehør til festen. Du skal blot informere os om hvad du ønsker, så sørger vi for du får det som du vil have det.

Mad & Drikke - Mad ud af huset, catering, cocktail, pølsevogn
Logo

København

OnePlaze