”Den Gamle Danseskole” - en vellykket fest

Like

Den perfekte ramme på den nostalgiske danseskole

En fest skal holdes i skønne og indbydende lokaler. På ”Den Gamle Danseskole” er rammerne om en vellykket fest helt perfekte og mon ikke den gode atmosfære indbyder til dans. Lokalerne byder på mange muligheder om det skal være velkomst i haven eller loungen, den gode middag i salen, udsmykning og en svingom på dansegulvet.

Både inde og udearealer

Til "Den Gamle Danseskole" hører en hyggelig have, hvor gæsterne kan nyde bobler, frisk luft eller pattegrisen som grilles, så den kan stå og blive mør og lækker.

Vi kan tilberede lige det du ønsker

Vi sørger for det hele, så du kan nyde din fest. Her skal du ikke bekymre dig om maden, drikkevarer, servering eller oprydning, du kommer med gæsterne og dit gode humør, så skal vi nok klare resten.

Til lokalerne er der også tilknyttet et stort industrikøkken, hvorfra vi tilbereder din brunch, den gode bryllupsmenu eller den store 4-retters menu med tallerkenanrettet. Så uanset om det er brunchbuffet til barnedåben eller stor gourmetmiddag til brylluppet du søger, så tilberedes alt "on location".

Vi er og har udstyret til indslag, musik og fest

Vi har musikanlæg med mulighed for tilslutning af stort set alt, det gode discolys, røgmaskinen, bar med køleskab, isterningmaskine, fadølsanlæg og et stort dansegulv, har du brug for mere til den ideelle fest? Lokalerne har trådløst Wi-Fi, projektor og et professionelt musikanlæg, som indbyder til mange muligheder.

Lounge til velkomst, børneleg eller afslapning

På  "Den Gamle Danseskole" finder du en rummelig og dejlig lounge, hvor du tager imod gæsterne, inden middagen bliver serveret i salen. Det kan også være her børnene trækker hen, når ”de gamle” bliver for kedelige, eller hvor farmor sætter sig, når hun har behov for lidt ro fra festlighederne.

Nemt at komme til med offentlig transport

Den Gamle Danseskole ligger i gå afstand fra Vanløse station og den nye Metro. Stedet har kun 15 minutters transport til københavns centrum, om du vælger Metroen, S-toget, bil eller taxa. Kommer gæsterne i bil, har vi gode parkeringsmuligheder i området.

Vil du se ”Den Gamle Danseskole”

Du er altid velkommen til at få en rundvisning i vores hyggelige selskabslokaler “Den Gamle Danseskole”, så kontakt os og lad os høre lidt om dine ønsker til din fest.

Om udbyderen

Et pålideligt cateringfirma med anciennitet

BONCAT.DK har gennem mange år leveret mad og drikke til både firmaer og private, i hele storkøbenhavn og omegn.

Vi er et sundt og dynamisk køkken bestående af dedikerede og engageret kokke og køkkenpersonale, punktlige chauffører og imødekommende kontorpersonale. Vores engagement og omgangsform, giver et godt samarbejde på tværs af funktioner, noget som vores kunder kan mærke. Vi skaber relationer med vores kunder, så vi kan opretholde vores gode ry, det gør vi med både hjerte og smil.

Når mad ikke bare er mad

Vores personale brænder for deres arbejde, og de elsker at lave mad. De bruger derfor meget energi og ressourcer på at sammensætte de gode, velsmagende og næringsrige retter, samtidig med at der tages højde for både fedtprocent og kulhydrater. Udover at maden skal være sund, er det vigtigt for os, at maden skaber energi. Der skal være plads til diversitet, så vi tager også højde for diverse allergier, religiøse restriktioner og livsstile, som kræver specifik kost.

Vi anvender udelukkende friske råvarer i vores mad, og går ind for økologi. Din mening er vigtig for os, og vi kan derfor sammensætte menuer, helt efter dine ønsker.

Vi kan det hele – både til private og erhverv

Vi leverer frokost til mange virksomheder, der får leveret velsmagende mad på dagligt basis, og vi skaber også enestående fester både ”inhouse” og ”outhouse”. Så har du rammerne men mangler maden, står vi gerne på spring og kan naturligvis hjælpe.

Ønsker du at afholde din fest udenfor hjemmet, har vi enestående rammer i ”Den Gamle Danseskole” i Vanløse, der både kan huse det mindre selskab og den store fest.

Vi kan også levere udstyr og øvrige tilbehør til festen. Du skal blot informere os om hvad du ønsker, så sørger vi for du får det som du vil have det.

Lokaler
Logo

Boncat.dk

Herlufsholmvej 24
2720 Vanløse

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

10 - 100 pers.

Send en besked til Boncat.dk.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze