Privat, eksklusivt og helt fantastisk...

Like

Reception, møde eller middag – i hjertet af København!

blank venue tilbyder en eksklusiv og elegant ramme om selskaber, middage, events og møder i en nyrenoveret herskabslejlighed midt i Københavns pulserende hjerte. Vi har plads til 48 gæster i vores store og fleksible eventområde, Cavling Suiten, og vi kan også tilbyde et mindre lokale, som egner sig perfekt til møder, interviews eller mindre kurser og arrangementer.

Cavlingsuiten – vores multifleksible eventområde

Denne suite på omkring 100 m2 inkl. lounge giver dig den ideelle og meget fleksible ramme omkring enhver begivenhed, der fortjener særlig opmærksomhed.

De lyse lokaler, der er udstyret med smukke og tidløse Arne Jacobsen stole holdt i hvid, der gør det muligt at skabe en unik stemning, hvor den minimalistiske, rene stil åbner op for, at du selv kan sætte et personligt præg på dit event.

Fra det lille strå til den store finale

Vi hjælper dig gerne fra start til slut. Vi har know-how og brancheviden til at hjælpe dig hele vejen fra strøtanke til afviklingen af dit event – eller du kan stå for alt selv. Det er helt op til dig!

Vi har stor erfaring med at afholde events og selskaber – fra små intime præsentationer til guldrandede, eksklusive arrangementer – og vi deler gladeligt ud af denne erfaring. Så brug os endelig allerede tidligt i processen.

Når det gælder forplejning, så er der mange muligheder. Vi samarbejder med flere cateringfirmaer, hvilket gør det muligt for os at tilbyde en bred vifte af spændende menuer og prisniveauer: om du så vil have fingermad, gourmetanretninger eller højtbelagt smørrebrød. Tag en snak med os, så finder vi netop det, som du har brug for.

Vi kan lave opstillinger for 10 op til 48 gæster i vores Cavling Suite. Lokalet rummer uendelige muligheder, om du så ønsker runde borde, biografopstilling eller et smukt indbydende langbord til alle dine gæster.

Tilknyttet eventlokalerne har du rådighed over en garderobe samt to toiletter. Desuden findes der et anretter-køkken med opvaskemaskine, så man kan få en kok ind eller selv sørger for sine gæster.

Vi glæder os til at se dig i blank venue – ideelt og centralt placeret ved Rådhuspladsen i København.

Lokaler
Logo

blank venue

H. C. Andersens Boulevard 9-11
1553 København V

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

2 - 48 pers.

Send en besked til blank venue.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze