Børnefødselsdag i højt tempo

Like

Hos BOUNCE venter en sjov fødselsdag udover det sædvanlige med adrenalinfyldte aktiviteter og højt tempo: Alt fra trampolinhop til Big Bag, Slam Dunk basketball og høvdingebold. Velkommen til en uforglemmelig og aktiv fødselsdagsfest sammen med dine venner! Som forælder kan du bare læne dig tilbage og slappe af – BOUNCE har styr på det hele!

- 1 times hop uden vært

- Kyllingepølse med brød i caféen

- Saftevand ad libitum

- Kaffe til fødselsdagsbarnets forældre

- BOUNCE-strømper

FRA 155 KR/BARN
ANBEFALES FRA 8 ÅR

- 1 times hop med vært

- Eget partyrum i 40 minutter

- Kyllingepølse med brød, pizzaslices eller hamburger

- Saftevand ad libitum

- Kaffe til fødselsdagsbarnets forældre

- BOUNCE-strømper

- Gave til fødselsdagsbarnet

FRA 195 KR/BARN
MINUS 30 KR/BARN PÅ HVERDAGE
MINIMUM 2 ÅR

Ring eller skriv til os for at bestille i stedet

Om udbyderen

Free spirits unleashed – er vores motto. En revolution som vil få dig til at slippe stress, jag og kedelige hverdagsrutiner for et øjeblik og i stedet smide hæmningerne og oplade batterierne. Vores mission er, at inspirere til bevægelse, skabe kreativitet og samspil mellem mennesker!

BOUNCE vender op og ned på din verden, bogstaveligt talt! Vægge bliver til gulv og tyngdeloven ophæves. BOUNCE er verdens mest innovative adrenalinpark med nogle af Danmarks allerstørste og mest avancerede trampoliner, udfordrende forhindringsbaner og specialområder til freerunning og parkour.

BOUNCE er en international revolution, som voksede frem i Melbourne, Australien tilbage i 2012 og nu har spredt sig ud over det meste af verden. Vi er en af de største og absolut bedste indendørs trampolin- og actionparker med mere end 28 arenaer over hele jorden. Og flere kommer hele tiden til!

BOUNCE er en samlingsplads for alle aldre. Det mærker du med det samme på atmosfæren, menneskene, rytmen og aktiviteterne. Vi har masser af sjov og oplevelser for hele familien. Ingen forkundskaber kræves og du bestemmer selv niveauet for dit besøg.

Aktiviteter
Logo

Bounce

Arne Jacobsens Allé 12
2300 København S

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København
Nordsjælland
Storkøbenhavn

Send en besked til Bounce.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze