Konference med fart på

Like

Konferencer hos BOUNCE er definitivt en anderledes oplevelse, langt væk fra kedelige konferencerum i byen. Vi har selvfølgelig det udstyr I har brug for og supplerer med dynamiske pauser – til en rigtigt god pris!

BOUNCE KONFERENCER: BEVÆGELSESGLÆDE I FOKUS

Har du mareridt om langtrukne og kedelige konferencer? Det har vi også. Vi kan kunsten at kombinere en velkoordineret konference med spændende aktiviteter. Vores oplæg indeholder bevægelsespauser og overraskelser til dine medarbejdere og alle kan være med – gamle som unge, veltrænede som utrænede. Vi kan arrangere konferencer for alt fra 10 til 100 deltagere. Op til 30 personer sidder bekvemt i et af vores konferencerum, som er udstyret med smart-tv hvor i kan vise præsentationer mm. For grupper op til 100 personer skræddersyr vi et oplæg som passer på netop jeres behov.

HAR I SPECIFIKKE PLANER?

BOUNCE står til jeres rådighed! Vi har erfaring med at arrangere store gruppeøvelser og firmaevents for alt fra 10 til 300 personer. Sammenhold, ledelse og fællesskab er vores DNA og vi kan skræddersy aktiviteter, der lokker disse egenskaber frem i jeres organisation. Udfordre os til at udfordre jer!

ER DU NYSGERRIG, SE HVORDAN EN TEAMAKTIVITET KAN SE UD...

Om udbyderen

Free spirits unleashed – er vores motto. En revolution som vil få dig til at slippe stress, jag og kedelige hverdagsrutiner for et øjeblik og i stedet smide hæmningerne og oplade batterierne. Vores mission er, at inspirere til bevægelse, skabe kreativitet og samspil mellem mennesker!

BOUNCE vender op og ned på din verden, bogstaveligt talt! Vægge bliver til gulv og tyngdeloven ophæves. BOUNCE er verdens mest innovative adrenalinpark med nogle af Danmarks allerstørste og mest avancerede trampoliner, udfordrende forhindringsbaner og specialområder til freerunning og parkour.

BOUNCE er en international revolution, som voksede frem i Melbourne, Australien tilbage i 2012 og nu har spredt sig ud over det meste af verden. Vi er en af de største og absolut bedste indendørs trampolin- og actionparker med mere end 28 arenaer over hele jorden. Og flere kommer hele tiden til!

BOUNCE er en samlingsplads for alle aldre. Det mærker du med det samme på atmosfæren, menneskene, rytmen og aktiviteterne. Vi har masser af sjov og oplevelser for hele familien. Ingen forkundskaber kræves og du bestemmer selv niveauet for dit besøg.

Lokaler
Logo

Bounce

Arne Jacobsens Allé 12
2300 København S

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

435 - 0

10 - 100 pers.

Send en besked til Bounce.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze