En vaskeægte Cowboyfest

Like

Væk din indre cowboy & smag på det vilde vesten i baren – YEEHAW. En oplevelse der rækker længere for virksomheder der ønsker en sjov og anderledes fest med sjove aktiviteter, underholdning og god mad lavet af friske råvare. I kan hygge jer og prøve vores forskellige aktiviteter bl.a. Wild West skydning, Bue & Pil, møntkast m.m. og for den ægte cowboy er et besøg hos den mekaniske rodeotyr “Ferdinand” bestemt at anbefale.

Noget for alle cowboys & cowgirls

Vi har stor erfaring med alle typer selskaber små som store. Medbring festligt humør, så sørger vi for resten, underholdning, musik, mad, service, oprydning, dette gælder selvfølgelig også arrangement ud af huset i hele Danmark hvis du ønsker at festen skal komme til dig.

Hvad med en tur i cowboybaren?

Til den tørstige cowboy & andet godtfolk er der mulighed for at hænge ud i vores flotte saloonbar

Her får du servering fra både søde cowgirls, vilde indianer og skydegale cowboys, der yder den bedste service for at du får en god aften. De serverer alt lige fra shots, sjusser, longdrinks & cocktails, og vi tilbyder mere end 100 variatner, så der er nok at give sig i kast med.

Hvorfor lige Bournonvilles?

Bournonville’s er et godt gedigent gennemført koncept der virker hver gang.

I modtages af et veloplagt personale som yder en afslappet, hyggelig og professionel service. Saloonen er indrettet i forskellige lokaler og niveauer som velegner sig til alt lige fra udflugter, polterabend, sommerfester, kick-off, teambuilding, mødelokaler samt julefrokost med den helt store julemenu.

Lokaler
Logo

Bournonville’s Wild West

Vordingborgvej 441
4690 Haslev

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Sydsjælland & øerne

Send en besked til Bournonville’s Wild West.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze