Boysen / Andersen Band

Swingende jazz og dinnermusic

Like

Boysen/Andersen Band spiller mange koncerter...

En mulighed kan også være en hjemmekoncert hos dig.....  

Skal du arrangerer en koncert, et event, et firma arrangement, en fest, reception, eller anden uforglemmelig aften? Så ved du musikken kan være afgørende for, hvordan dit arrangement vil blive husket.

Vi leverer stilfuld musik du vil overraske med og blive rost for. Dine gæster kan både spise, nyde musikken, og tale sammen, lytte intens, eller danse...

En dejlig stemning og stor oplevelse

Musik er et af de stærkeste kommunikations midler! Med vores musikgenre, den swingende jazz, går vi på tværs af alder, sprog og kultur barrierer, og med et højt musikalsk niveau!

Oplevelsen er stilfuld "livemusik" med glimt i øjet, over i clubstemning, hvor man får lyst til mere end bare at vippe med foden i takt til musikken.

Musik der er i kontakt med dine gæster, hvor du bestemmer om det skal være afslappet, dinner, eller koncertstemning. Det er jo dit arrangement!

Honorar

Vores honorar er afhængig af antal musikere, tid og sted, og aftales individuelt for hver enkelt arrangement. Vi kan helt sikkert finde en aftale der også passer ind i dit budget!

Boysen/Andersen Band er en duo med guitar og piano. Har du behov for et større orkester, kan du tilvælge det antal musikere, du ønsker og

har behov for. F.eks. kontrabas, saxofon, sang og trommer.

Vi spiller gerne til mange andre typer arrangementer som f.eks. receptioner, fernisering, hygge under middagen... eller andet hvor musikken er med til at gøre en forskel. Send os en besked og vi vender hurtigt tilbage til dig.

Vi glæder os til at spille for dig og dine gæster!

Om udbyderen

Claus Boysen

Er uddannet snedker, og har sideløbende uddannet sig på guitaren hos privatlærere

( bl.a. Nikolaj Gromin) og senere også selv undervist i guitar.

Claus Boysen har i tidens løb spillet freelance med mange musikere. Her nævnes et lille udsnit:

Bassisten Mads Vinding, violinisten Finn Ziegler, trommeslager og spasmager Tom McEwan, Niels Stuart, Anders Fjeldsted, Søren Høst, Jacob Roland Hansen, Susanne Overgaard, Laila Engelbrecht Nilsson samt mange flere!

Har også været fast guitarist i King Size Bigband.

Inge Andersen

Har været på den danske musik scene i mere end 25 år med swingende jazz, både som medlem af forskellige orkestre, men også som kapelmester i eget regi!

Inge Andersens Swingtet  -  (udgivet 2 cd’er)

Swingeriet- et koncept hvor bandet sammensættes til lejligheden, og hvor mange spændende musikere har været gæstesolister i tidens løb!

Her nævnes et lille udsnit: Hugo Rasmussen, Niels Stuart, Jesper Thilo, Tom McEwan, Søren Høst, Anders Fjeldsted, Jacob Roland Hansen, Matthias Petri, Felix Moseholm, Susanne Overgård, Finn Oderskov, samt m.fl.

Se også: www.ingeandersen.dk

Underholdning

Boysen / Andersen Band


2720 Vanløse

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

Send en besked til Boysen / Andersen Band.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze