Danmarks ældste kro omgivet af skov og idyl

Like

Vi har 3 selskabslokaler, som alle er vidt forskellige. Det eneste der er fælles for alle 3 er, at vi har forsøgt, at bibeholde den gamle stil og hygge. Den eneste betingelse for separat lokale er min. 20 voksne.

Vi kan hjælpe med det meste. Vi har indbydelser, telefonnumre til musik, bryllupskage o.lign.Vil du se, hvordan vores indbydelser ser ud, så, klik her.
Vinterhaven er vores største selskabslokale med plads til 200 gæster. Det har form som et L og er opdelt af et forhæng. Man kan således få velkomstdrink og efter middagen kaffe, i den forreste del, kaldet Pejsestuen og spise i den anden ende kaldet Vinterhaven. Der er en flot udsigt over skovene fra det store vindue. I Pejsestuen er franske døre ud mod en dejlig terrasse med havemøbler.

Fælles for alle 3 lokaler er at du selv kan vælge, hvilken bordopstilling du ønsker. Vi har runde borde fra 8-10 personer, aflange borde, U-borde, E-borde og firkantede borde. Krosalen eller den blå sal som det ofte bliver kaldt, er romantisk indrettet i lyse pastelfarver og med kirkelysekroner.  Her er plads 60 gæster.

Møllesalen ligger nedenunder og har ligeledes franske døre i hele lokalets længde. Den ene ende er desuden indrettet med antikke sofaer og borde, som skaber en rigtig hyggelig og hjemlig stemning. Til Møllesalen hører et separat garderobestativ som udelukkende bliver brugt til det lokale.

Ønsker man størst mulig ugenerthed, er dette det lokale. man skal vælge.
Vi ligger i noget af det smukkeste af Danmarks natur, omgivet af skove på begge sider. Her er rige muligheder, for at få romantiske bryllupsbilleder.

Vores køkken er kendt for sin altid gode, veltilavede mad og så er der altid rigeligt af den. Tjenerne er alle faglærte og har været hos os i mange år. Vi har stor erfaring med selskaber, så man altid kan være sikker på at alt klapper og forløber lige som man har tænkt sig.

Vi er lidt gammeldags, så vi dækker stadig op med sølvtøj og flotte dekorationer. Når det er bryllup, sølvbryllup eller guldbryllup er servietten selvfølgelig et brudelys og når du holder guldbryllup, spiser du naturligvis med guldservice. I det hele taget følger vi meget gamle Emma Gad.

Om udbyderen

Bromølle Kro er omgivet af skov og idyllisk beliggende ved Åmose Å, hvor der er rig mulighed for vandreture og for at følge årstidernes skiften på tætteste hold. Bromølle Kro har ligget på dette smukke sted siden 1198- midt i Vestsjællands naturpark.

Kroen er kendt for hyggelige lokaler og en dejlig restaurant med et stort udvalg baseret på alt det bedste fra det traditionelle og nye danske køkken.

Vi har 30 dejlige værelser som ligger fredfyldt bagved kroen, med udsigt over henholdsvis Åmose Å og skovene omkring os. De 2 af værelserne er familieværelser med 1 dobbeltseng og 2 separate senge adskilt af en væg. 2 af værelserne er indrettet romantisk og 2 af værelserne er med spa. Fælles for alle værelserne er egen terrasse, hvorfra man kan nyde årstidernes skiften og hvis man er heldig….. få besøg af Bambi.

Kroen har 3 selskabslokaler med plads til selskaber fra 20-200 gæster. Vi har mange års erfaring i selskaber og kan love varm mad til tiden og serveret af professionelle og smilende tjenere.

Lokaler
Logo

Bromølle Kro

Slagelsevej 78
4450 Jyderup

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Vestsjælland

20 - 200 pers.

Send en besked til Bromølle Kro.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze