Møde eller konference i inspirerende observatorium

Like

Lad jeres næste møde eller konference foregå i en hyggelig og inspirerende tidslomme på Brorfelde Observatorium.

Book Observatoriets lokaler til det næste møde, workshop el.lign. Det er dog kun muligt, hvis I samtidig booker et formidlingsforløb. Hovedbygningen på Brorfelde Observatorium er fra 1957 og er i dag renoveret i datidens ånd med tanke for nutidens behov. 

Bygningen rummer et auditorium med plads til 70 personer og to tilstødende grupperum med plads til 8-10 personer. Dertil et mindre anretterkøkken. 

I Hovedbygningen finder I også Spisesalen med plads til 30. Dertil et stort produktionskøkken.

Spisesalen kan bookes som møderum. 

Værkstedet kan bookes til større konferencer. Plads til 80 personer. Kikkerttårnet må bruges som møderum. Obs.: Her er ikke varme. 

MØDELOKALER KAN BENYTTES I TIDSRUMMET KL. 8.00-00.00.

 

OVERNATNING
I er velkommen til at overnatte og bevæge jer ud i Danmarks eneste fredede nattemørke. Læg nakken tilbage, lad jer inspirere af stjernehimlen og bliv til dagen efter. Det er dog kun muligt i forbindelse med booking af et formidlingsforløb eller en rundvisning.

ANKOMST FRA KL. 8.00 - AFGANG DEN EFTERFØLGENDE DAG SENEST KL. 10.00

SENGEPLADSER:

Vi har i alt plads til 45 personer fordelt på:

3 værelser med dobbeltsenge
3 værelser med 2 enkeltmandssenge
1 handicapværelse med en enkeltmandsseng

De resterende sengepladser er fordelt på to sovesale med plads til 16 personer i hver sovesal.

Der er fire badeværelser, hvoraf to af disse kan findes i tilbygningen. 

FORPLEJNING
Brorfelde Observatorium står ikke for forplejning ifm. jeres ophold, men vi stiller et fuldt funktionelt produktionskøkken til rådighed. Marker om I ønsker at gøre brug af køkkenet, når I udfylder bookingformularen. 

Køkkenet indeholder stort køleskab, induktionskomfur, ovn, opvaskemaskine (industri), service til 70 personer samt kaffemaskine, el-kedel og viskestykker/klude. 

Der findes flere lokale aktører, som tilbyder forplejning i forskellige prisklasser. I står selv for at arrangere forplejningen, men vi hjælper gerne med en oversigt over mulighederne. 

OBS! Vi udlejer ikke hovedbygningen hele juli og december måned.

Om udbyderen

På toppen af de sjællandske alper og med udsigt over Lammefjorden troner Danmarks største observatorium, Brorfelde Observatorium.

NÅR MAN BRÆNDER FOR HIMMELRUMMET
Brorfelde Observatorium var i perioden 1953-1996 en levende arbejdsplads for astronomer, studerende, håndværkere og andet personale. De brændte alle så meget for et fag, at de stod her nat efter nat drevet af nysgerrighed og higen efter viden om himmelrummet. 

I takt med at teknologien blev digitaliseret, blev det verdenskendte kikkertbyggeri på Brorfelde mindre nødvendigt, og stedet lukkede i 1996.

NATURVIDENSKABELIGT OPDAGELSESCENTER
I 2016 - 20 år senere - er dørene nu igen åbne, og et nyt opdagelsescenter med fokus på astronomi, geologi, teknik og biologi bliver hver dag udforsket af skoleelever, virksomheder, foreninger, familier og mange andre.

Vi tilbyder skoleforløb i hverdagene og har åbent for alle nysgerrige sjæle hver weekend, hvor I kan høre om Observatoriets fantastiske fortid og spændende udvikling.

Desuden afholder vi naturfaglige events - hold øje med vores kalender på hjemmesiden eller på facebook.

Lokaler
Logo

Brorfelde Observatorium

Observator Gyldenkernes Vej 7
4340 Tølløse

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østsjælland

8 - 80 pers.

Send en besked til Brorfelde Observatorium.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze