Bryggeri Skovlyst

Bryggeri Skovlyst

Like

Vores selskabslokaler bliver ofte brugt til møder af forskellig slags. Vores lokaler er hyggelige, hjemlige og har ikke den sædvanlige “lysstofsrørs-belysning” og konferencemøblering.

Om sommeren (ved godt vejr) er det muligt at bruge vores udendørs arealer som mødelokale.

Bryggeri Skovlyst har de ideelle lokaler til konferencer, møder og produktfremvisninger.

Vi skræddersyr gerne Jeres arrangement, så det passer til netop Jeres virksomhed. Der kan bla. lægges mountainbike eller anden form for teambuilding som vi tilbyder ind i programmet, eller hvis I ønsker et sundt møde kan vi ændre i pauseforplejningen, så det passer til lige netop jeres ønsker.

Projektor/lærred

Der er fastmonteret lærred og projektor i vores mødelokaler, som gør det let at tilkoble en bærbar computer og f.eks. bruge PowerPoint i sit mødeprogram. Oplys venligst på forhånd, hvis der medbringes en Mac computer, da der herved kræves andet stik til projektor.

Trådløst netværk

På Bryggeri Skovlyst er der trådløst netværk, som kan bruges af alle vores gæster – f.eks. i forbindelse med forretningsmøder, hvor internetadgang er påkrævet.

Flipover og whiteboard

Disse faciliteter sammen vores andre møderekvisitter, såsom flipover og whiteboard, skulle gerne gøre Bryggeri Skovlyst til det ideelle sted til afholdelse af møder, præsentationer eller firmafest.

Forplejning

Vi tilbyder selvfølgelig forplejning i vores hyggelige restaurant. Menuerne i restauranten skifter ca. hver 2. mdr. og kan ses under hovedmenuen “Menu” i bjælken øverst på siden.

Samarbejdspartnere

Med MTB tours har I mulighed for at få en anderledes oplevelse i skoven på mountainbikes.

God arbejdslyst!

Om udbyderen

Danmarks bedst beliggende restaurationsbryggeri – sådan kan man uden tvivl betegne Bryggeri Skovlyst.

På den smukkeste skovvej midt i Hareskoven ved Værløse, har bryggeriet eksisteret siden 2004, hvor et gammelt traktørsted blev overtaget og omdannet til det stemningsfulde sted, det er idag.

Restauranten har plads til 120 spisende gæster, som kan vælge mellem a la carte retter eller forskellige menuer. Alt er hjemmelavet og hjemmebagt og tager udgangspunkt i sæsonens råvarer.

Vores brygmester på Bryggeri Skovlyst udvikler løbende, med udgangspunkt i sæsonen, nye opskrifter på vores øl, dette giver blandt andet et fantastisk samarbejde mellem vores køkken og bryggeri.
Øllet fra Bryggeri Skovlyst bliver eksklusivt solgt på stedet, man må derfor ud på restauranten for at nyde vores øl i de helt rette omgivelser.

Lokaler
Logo

Bryggeri Skovlyst

Skovlystvej 2
3500 Værløse

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Bryggeri Skovlyst.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze