Bryggeriet Mjødgård
Like

Prøv en ny og anderledes oplevelse - Mjødsmagning

Skal du at forkæle nogle med en ny og anderledes oplevelse? Noget som både overrasker, dine smagsløg kommer på prøve og giver varme i kroppen til firmafest, julefrokost, tøsekomsammen, polterabend, logeaften osv.

Som udgangspunkt er min pris ca. 295,- kr. pr. person så ring eller skriv, så jeg kender mere til dine/jeres ønsker og forventninger, så du kan få en reel pris.

Prisen afhænger naturligvis af hvor mange i er, samt hvor det er i landet arrangementet skal afholdes.
 
Dette får I:
- Der vil blive hældt op i glassene med 6 forskellige varianter fra Mjødgård
- Der vil være en lille specielt udvalgt anretning, som er gennemført og matchet til lige præcis hver enkelt mjød
- Oplev mjød til ostebord, tapas, dessert, marinering og som drinks
- Der bliver afsluttet med en speciel mjød, som ikke er at finde hos forhandlerne

Om udbyderen

Mjødgård er et mikrobryggeri på Stevns, som er specialiseret i brygning af Mjød. Bryggeriet startede i 2008 på Djursland. I januar 2018 skiftede Mjødgård ejer. I forbindelse med ejerskiftet flyttede bryggeriet til Stevns, hvor det den dag i dag er placeret og har fuld gang i brygningen.

Hele idégrundlaget og visionen bag Mjødgård er, at brygge en mjød af højeste kvalitet. Vi vil brygge gourmetmjød og vi ser os selv, som en del af det Nye Nordiske Køkken. Bryggeriet arbejder med en autentisk og traditionel tilgang til brygningen, der har været i brug siden vikingetiden og formentlig endnu længere tilbage i tiden.

Hos Mjødgård brygges mjøden af den gode danske honning fra grønne biavlere, hvor bierne holdes efter de mest skånsomme principper. Der samarbejdes lokalt, hvorfor al honningen er indsamlet på Stevns og Sydsjælland. Det vægtes højt, at råvarerne kan fortælle en god historie, og at man i Mjødgårdens bryg kan smage den gode smag af Stevns; solen over det skønne stevnske landskab med klinten, skovene og de mange gyldne marker.

Vi laver mjød med mild sødme, ofte krydret med nordiske urter, frugter eller bær, som vi selv håndplukker eller henter fra lokale plantager. Alle råvare er kun fra grønne producenter, for at opnå den højst mulige kvalitet, og det giver vores mjød sin egen personlighed.

Mjøden er brygget nænsomt og med respekt for råvarerne og for traditionerne, for at opnå den højst mulige kvalitet. Du kan læse mere om vores mjød her på siden.

Efter ejerskiftet i 2018 er der som en tilføjelse til virksomhedens profil, kommet et socialt ansvar. Man kan tale om en socialøkonomi i virksomheden, hvor der tilbydes arbejdspladser for personer, som normalt har svært ved at være tilknyttet det ordinære arbejdsmarked.
Mjødgårds brygger har tidligere arbejdet med unge i beskæftigelsesprojekter, og derfor er det naturligt at åbne dørene til Mjødgård, og tilbyde en særlige rammer for arbejdspladser, hvor der tages individuelle hensyn.

Mad & Drikke
Logo

Bryggeriet Mjødgård

Tingvej 4
4652 Hårlev

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Sjælland

Send en besked til Bryggeriet Mjødgård.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze