Eksklusive lokaler i historiske bygninger

Like

EKSKLUSIVE LOKALER TIL MØDER, KONFERENCER, EVENTS, RECEPTIONER OG MIDDAGE
Carlsberg Venues byder på eksklusive lokaler i historiske bygninger i Carlsberg Byen. Hvad enten du skal afholde et stort, småt, effektivt eller eksklusivt arrangement, kan vi skræddersy en løsning til dig og dine gæster.

Kærligheden til øl og nytænkning afspejler sig i Carlsberg Venues, og vi har mere end 170 års erfaring med at skabe succesrige oplevelser. Derfor tør vi godt love, at I får et arrangement udover det sædvanlige. Vi hjælper jer med at se mulighederne, og tager højde for jeres behov.

MØDER & KONFERENCER
 
Når det kommer til moderne møde- og konferencefaciliteter i inspirerende omgivelser, er Carlsberg Venues det rette sted. Elegante kulisser og historisk atmosfære med den fulde tekniske opsætning, er med til at gøre dit møde eller konference perfekt.

EVENTS & RECEPTIONER
 
Hvis du har noget særligt i tankerne, der kræver den mere ekstraordinære tilgang, så kan vi hjælpe dig med at skabe de perfekte rammer for din begivenhed. Uanset om det er stort eller småt, så har vi erfaringen og det rette venue til dit arrangement.

TILFØJ EN EKSTRA AKTIVITET TIL JERES ARRANGEMENT

Hvad enten i afholder det store arrangement eller blot et effektivt møde, kan en fælles aktivitet i løbet af dagen være et friskt indslag. 

Hvad med en privat guidet tur hvor I bliver klogere på Carlsbergs interessante historie eller en ølsmagning med en af vores øl eksperter?

Om udbyderen

OVERVÆLDENDE SMUKKE RAMMER
Skal arrangementet have format, er brygger Carl Jacobsens kunstsamling i forlængelse af sit hjem stedet at mødes. På Valby Bakke opbyggede han en af verdens største private samlinger af malerier og skulpturer. Hovedparten af samlingen skænkede han til København i form af Ny Carlsberg Glyptotek. Den resterende del kan stadig nydes som en del af jeres arrangement.

Carlsberg Business Centre består af en lang række smukke sale, hver med hvert deres eget, særlige udtryk. Her venter jer en helt enestående og eksklusiv oplevelse i selskab med store Skagensmalere som P. S. Krøyer og Anna Ancher.

FAKTA
8 rum i varierende størrelser
Op til 400 personer


MULIGHEDER
Frokost og middage
Receptioner
Møder
Events
Konferencer

Lokaler
Logo

Carlsberg Venues

Gamle Carlsberg Vej 11
1799 København V

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

8 - 400 pers.

Send en besked til Carlsberg Venues.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze