Cecilies
Like

Bowling eller minigolf

Det er et svært valg, for vi tilbyder begge dele, så du behøver ikke vælge, for du vil alligevel ikke kunne lade være. Om det er for konkurrencen eller hyggens skyld, har Cecilies rammerne til at få det fantastisk sjovt.

Bowling

Vi byder jer velkommen i jeres egen bowlinglounge. Hvert baneområde er indrettet som lounge, udstyret med bløde biografstole, bord til kolde fadøl og lækre snacks og med dæmpet musik. Ved hver bane, viser vi dagens vigtige sportsbegivenheder og kampe med livesport på storskærm.

På hver bowlingbane er der plads til 6 personer. Mulighed for børnebander på alle bowlingbaner.

Minigolf

18 hullers naturtro indendørs minigolfbaner, som snor sig om i små søer, bakker og hyggelige afkroge. Vi har forsøgt, at genskabe en indendørs naturpark i miniatureformat.

På alle huller har vi indrettet hver bane med to sværhedsgrader. En rute til prospillerne og en lidt lettere rute hvor alle kan være med. Vi har puttere til både voksne og børn.

Rigtig god fornøjelse

Om udbyderen

I 2009 åbnede Fun City for første gang dørene i den gamle radiatorfabrik i Herlev. Dette var til minigolf, bowling, jazzaftener og råhygge for både venner, kærester og familier at nyde. Igennem de sidste 9 år har vi gjort massere af kunder tilfredse med hvad vi tilbyder, og hvorfor dog ændre på en succes historie? Derfor, når vi nu slår dørene op med det nye navn “Cecilie’s” er det med den samme charmerende, intime setting I er vant til, bare under nyt navn.

Hos os er der noget for alle aldre

Vores 18-hullers minigolf bane med 2 sværhedsgrader, tilbyder udfordring til både de store og de mindste, og med tag over hoved, kan selv regnvejrsdage ikke ødelægge jeres sjov. Bowlingbanen tilbyder timevis af underholdning med alt hvad bowling kan tilbyde, og skulle i finde jer i vores café er der også mulighed for at bestille både lækkert mad, uanset om man er mere til en signatur burger eller en buffet. Baren tilbyder special øl til de voksne (og slush-ice/sodavand til børnene), og hvis man er heldig kan det jo være man bliver betjent af den søde Cecilie som stedet er opkaldt efter.

Hvis I søger en aften med hygge i højsædet, sjov af høj kvalitet, og oplevelser for hele familien så kom til Cecilie’s for noget Good Old Fashioned Fun.

Aktiviteter
Logo

Cecilies

Hørkær 1
2730 Herlev

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Cecilies.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze