Cecilies
Like

Julefrokost 2019

Julefrokosten for de oplevelseslystne

Igen i år, har man muligheden for at holde en sjov julefrokost, i charmerende omgivelser i den restaurerede radiatorfabrik i Herlev.  Tilgangen til dette års julefrokost bærer præg af et vælg af sjove aktiviteter, hvor den helt store begivenhed kan udfolde sig.

Gå på opdagelse i de 18 hullers adventure minigolfbaner eller tag kegler på bowlingbanerne. I dagens anledning spiller vi med rød kegle på hver bowlingbane – har man talentet til at lave strikes med rød kegle, udløser dette vindershots til alle på banen. Der serveres god gammeldags julebuffet som burde kunne tilfredsstille ethvert julehjerte. Livebandet sætter ild til dansegulvet med dansevenlig tidløs pop og rockmusik. Skal festen ha’ en over hatten så kan der endda tilkøbes fri øl, vin, cocktails og vand som pakkeløsning.

Julefrokost fredag D. 29/11, 6/12 og 13/12 - 2019 Priser

  • Ankomst imellem 17-18.00
  • Gå på oplevelse på den 18 hullers indendørs adventure minigolfbane
    eller dyst med hinanden på bowlingbanerne og tag kegler
  • Julefrokost buffeten åbner kl 18.00
  • Livebandet fyre op for den løsslupne stemning
  • Fest og atter fest!
  • Farvel og godnat kl. 02.00

Priser

Fest + Livemusik + Julebuffet - 379,- pr pers

Fest + Livemusik + Julebuffet + Bowling el. Minigolf - 445,- pr pers

Fest + Livemusik + Julebuffet + Bowling + Minigolf - 495,- pr pers

Skal festen ha’ så hatten passer kan du, for en uhørt lav pris, tilkøbe fri bar til KUN 300,- pr person.

Psst, her en en video for sidste år.... indtil vi får lavet en ny.

Om udbyderen

I 2009 åbnede Fun City for første gang dørene i den gamle radiatorfabrik i Herlev. Dette var til minigolf, bowling, jazzaftener og råhygge for både venner, kærester og familier at nyde. Igennem de sidste 9 år har vi gjort massere af kunder tilfredse med hvad vi tilbyder, og hvorfor dog ændre på en succes historie? Derfor, når vi nu slår dørene op med det nye navn “Cecilie’s” er det med den samme charmerende, intime setting I er vant til, bare under nyt navn.

Hos os er der noget for alle aldre

Vores 18-hullers minigolf bane med 2 sværhedsgrader, tilbyder udfordring til både de store og de mindste, og med tag over hoved, kan selv regnvejrsdage ikke ødelægge jeres sjov. Bowlingbanen tilbyder timevis af underholdning med alt hvad bowling kan tilbyde, og skulle i finde jer i vores café er der også mulighed for at bestille både lækkert mad, uanset om man er mere til en signatur burger eller en buffet. Baren tilbyder special øl til de voksne (og slush-ice/sodavand til børnene), og hvis man er heldig kan det jo være man bliver betjent af den søde Cecilie som stedet er opkaldt efter.

Hvis I søger en aften med hygge i højsædet, sjov af høj kvalitet, og oplevelser for hele familien så kom til Cecilie’s for noget Good Old Fashioned Fun.

Aktiviteter
Logo

Cecilies

Hørkær 1
2730 Herlev

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Cecilies.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze