Hvad er champagne - Spørg Champagne Guru

Like

Hvad er champagne, og hvordan adskiller den sig fra andre mousserende vine? Hvordan laves “boblerne”, og hvordan fandt man egentligt på det? Hvad er forskellen på vintage champagne og ikke-vintage, og hvorfor smager det ikke altid godt med champagne til kransekagen?

På en champagnesmagning får du svar på disse og mange andre spørgsmål i løbet af en hyggelig og underholdende aften i selskab med god champagne. Champagne er en oplevelse for alle vores sanser, fra smagssansen til høresansen. Champagne opleves nemlig både i form af farve, aroma, tekstur, smag og lyd. Det er det, der gør champagnesmagning særligt fascinerende. Vores hjerne skal skelne mellem nuancer af hvid, gul og lyserød; mellem frugtagtig, krydret og floral aroma; mellem subtile, delikate og kraftfulde aromaer, samt følelsen og lyden af de magiske bobler, der gør champagne så uimodståelig.

Vores champagnesmagning er en sjov, uhøjtidelig og lærerig oplevelse. Kom og tag del i vores passion og smag på vores fantastisk bobler. Men det er kun fantasien som sætter grænser. 

Kontakt os, så vi kan tale om, hvilken champagnesmagning, der passer til præcist dit arrangement. Vi glæder os til at dele vores bobler med dig.

Om udbyderen

Champagne Guru er drevet af champagneentusiasterne Leilani og André Clausen.

Virksomheden importerer og forhandler champagner fra små familiedrevne huse, afholder smagninger, underholder og rådgiver om den berømte vins produktion og kvaliteter. Champagne Guru handler om passion og kærlighed for de gyldne bobler. Efter mange rejser til Champagne og besøg hos de små champagneproducenter følte vi os overbevist om, at det var starten på en ny rejse mod større forståelse for de gyldne bobler, Champagne.

Glæden vi oplevede ved de smukke vinmarker og de enkelte huses unikke historie, måtte vi dele med andre. Derfor har vi samlet de bedste producenter vi har mødt, og ønsker foruden den forunderlige smag af champagne også at dele de oplevelser, vi har haft i kældrene og på markerne.

Mad & Drikke
Logo

Champagne Guru

Sundkaj 7, Pakhus 47, 3 Sal
2150 Nordhavn

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Champagne Guru.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze