Charlottehaven

Gennemtænkte konferencer

Like

Skal du holde konference, kursus eller møde i København? Så er Charlottehaven den perfekte ramme omkring enhvert arrangement - hvad enten det er et lille arrangement med 8 deltagere eller et stort arrangement med helt op til 450 deltagere. Husets spændende arkitektur og overordnede serviceniveau er med til at give alle konferencedeltagere et imødekommende og professionelt afviklet arrangement.

Vores Focus Food giver mødedeltagere nem adgang til energifyldt mad hele dagen igennem. Udbuddet varierer efter årstid og sæson. I Charlottehaven oplever I altid en fokuseret og professionel behandling, og vi er ikke større, end at jeres møde altid får fuldt fokus.

Vores konferencelokaler er centralt beliggende på Østerbro – 2 minutter fra Nordhavn Station og med egne p-pladser mod betaling. Charlottehaven er således perfekt til en konference eller et møde centralt i København.

Om udbyderen

Charlottehaven er et af landets mest spændende og æstetisk indbydende konferencecentre med plads til op til 450 deltagere. Det er det perfekte sted til alle former for møder og konferencer i København. Vores smukke, stilrene og lyse lokaler giver sammen med vores placering på Østerbro en perfekt kombination af central beliggenhed og inspirerende, tiltalende omgivelser.

Vore konferencecenter ligger på Østerbro i København med vores store centrale gårdhave som et smukt, rekreativt centrum. Her kan konference- og mødedeltagere holde pauser eller gå små ture i løbet af en lang og inspirerende dag hos Charlottehaven.

Vi er beliggende i Hjørringgade, ca. to minutters gang fra Nordhavn Station, og på vores område er det også muligt at parkere mod betaling. Charlottehaven forener således en optimal, central beliggenhed i København med en rolig, afstressende stemning i skønne omgivelser. 

Lokaler
Logo

Charlottehaven

Hjørringgade 12C
2100 København Ø

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Charlottehaven.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze