Flotte festlokaler i Nordsjælland

Like

Hos Charlottenlund Venues har vi mange års erfaring i at afholde fester lige fra store og små bryllupper til konferencer, konfirmationer, barnedåb, firmajulefrokoster og meget andet. Det vigtigste for os er at opfylde dine ønsker og drømme til lige netop den fest, du vil holde.

Vi kan tilbyde nogle smukke lokaler, hvor indretningen er en skøn miks af skandinaviske og orientalske farver, hvilket skaber en unik og utraditionel stemning. Vores kreative team har formået at sammensætte materialer og møbler på den mest indbydende måde, som helt sikkert bidrage til noget særligt, uanset om du ønsker en storslået eller mere intim fest. Ydermere finder du festlokalerne i de skønneste omgivelser ned til Øresund, hvor grønne græsplæner og to store terrasser sørger for ren idyl.

Så leder du efter nogle festlokaler, der skiller sig ud og ikke ligner et traditionelt selskabslokale, så er du kommet til det rette sted. Er du nysgerrig efter at vide mere omkring dine muligheder hos os, så kontakt os og lad os høre mere om dine ønsker og ideer.

Om udbyderen

Hos Charlottenlund Venues har vi årtiers erfaring med afholdelse af alle former for events. Charlottenlund Venues udspringer af REKOM Group, Nordeuropas største nattelivskoncern, og side om side arbejder vi mod et fælles mål; at sikre dit arrangement bliver en succes, som du og dine gæster husker!

Skal du til at planlægge et bryllup, anden festlig lejlighed eller seminar i firmaets ånd? Så er vi parate til at hjælpe dig med vores pragtfulde lokaler og et kreativt team.

Vi laver arrangementer af alle størrelser og typer bl.a. mærkedage, privatfester, firmafester, kick-off, kurser og konferencer.

I er velkomne til at kontakte os for et uforpligtende besøg, hvor I kan opleve mulighederne hos Charlottenlund Venues.

Lokaler
Logo

Charlottenlund Venues

Strandvejen 235
2920 Charlottenlund

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

Send en besked til Charlottenlund Venues.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze