Cirkus Panik

Cirkus teambuilding eller familiedag?

Like

Tør i lade en menneskepyramide udfordre jeres daglige hierarki, og finde ud af at tyngdeloven er lig for alle?  Lav en forestilling med og for hinanden, og oplev kollegaskab der trækker på andre end de daglige kompetencer. 

Vi har mange års erfaring med at arbejde med voksne og gennem tilrettelagte workshop udfordre virksomhedens ansatte på en måde, som er sjov, lærerig og øjenåbnende.

Ofte tilrettelægger vi sammen med teambuilding- og eventbureauer workshops og virksomhedsforløb, der tager afsæt i konkrete udfordringer eller ønsker fra virksomheden.

Hvad kan cirkus bruges til? 

Cirkusøvelser kan bruges, når der skal sættes ord på arbejdsmæssige erfaringer, når arbejdsroller skal udfordres eller hierarkier i projektgrupper skal undersøges. Og så naturligvis når medarbejderne har behov for gennem leg og humor at skabe no- get helt anderledes sammen.

Samarbejdspartnere

Vi har positiv erfaring med at samarbejde med eventbureauer og teambuilding-eksperter, og ofte er vi med til at finde frem til øvelser og procesfor- løb, der kan understøtte de tematikker, som bureauerne er hyret til at arbejde med, men som de mangler kreative kompetencer til at iscenesætte.

Vi samarbejder også i nogle tilfælde med virksomhedernes HR-afdelinger eller personaleansvarlige, der typisk kontakter os med specifikke ønsker. Sammen generer vi et forløb, der matcher den afsatte tid og tager højde for, hvilke aspekter virksomheden ønsker at arbejde med.

Kreative workshops

Prøv krafterne af med lang række af cirkussets discipliner. Under kyndig vejledning fra Cirkus Panik vækker vi legebarnet i hele kollegastaben og finder udfordringer for alle - mentale såvel som fysiske. Det kan enten foregå som en uforpligtende leg, eller munde ud i forestilling.

Firmajulefrokost eller fest

Lad Cirkus Panik stå for hele jeres firmafest! Kombiner jeres julefrokost med en cirkusworkshop og lad dig og dine kollegaer stå for underholdningen. Vi starter med en workshop og laver derefter en forestilling med og for hinanden, efterfulgt at middag og fest.

Familiedage

Brug Cirkus Panik til jeres næste familiedag og lad os etablere en cirkuslegeplads med underholdning for alle aldre. Start med en cirkusforestilling til at vække inspirationen lad den være efterfulgt af en cirkusworkshop. Et sådan forløb kan foregå inde som ude, eller i et af vores flotte cirkustelte.

Om udbyderen

Cirkus Panik er et af de få overlevede gammeldags gøgler familiecirkusser. Vi har turneret landet rundt i mere end 25 år, og der flyder cirkusblod i vores årer.

Det startede for vores vedkommende med cirkus og gøgl i gaden både her i landet og internationalt. Så kom det første telt til, og vi begyndte at rejse teltet rundt omkring i landet og turnere med vores forestilling. Hurtigt oplevede vi stor efterspørgsel efter vores telt, og vi designede og opsatte telte til både store offentlige arrangementer og private sammenkomster.

I 2007 besluttede vi at skabe Cirkusbygningen i Vanløse, hvor vi i dag driver en cirkusskole, tilbyder workshops for skoler og huser en række firmaevents.

Aktiviteter

Cirkus Panik

Skjulhøj Allé 21
2720 Vanløse

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

Send en besked til Cirkus Panik.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze