Cirkusbygningen

Cirkusbygningen - Storslået og intimt

Like

Det kræver meget at få stablet et vellykket arrangement på benene som konferencearrangør. Hvis du vælger vores konferencelokaler i København centrum, så kan du være sikker på at få professionel sparring og rådgivning gennem hele processen, da vi har mange års erfaring med at afholde konference.

Cirkusbygningen har en skøn og central placering tæt ved Hovedbanegården, så alle dine konferencedeltagere nemt kan komme til og fra dit arrangement. Du kan derfor sikre dig størst mulig deltagelse fra alle de inviterede ved at vælge vores konferencelokaler, da vores beliggenhed er nem for alle at komme til. Vi tilbyder desuden parkeringsmuligheder tæt på Cirkusbygningen.

God placering i hjertet af København

Vores placering på Jernbanegade – kun et stenkast fra Hovedbanegården – gør det nemt at komme til og fra jeres arrangement. Desuden betyder vores centrale placering, at der er en række fantastiske overnatningsmuligheder lige i nærheden. Vi har mange, nære relationer med de forskellige hotellerne i København, så hvis du har behov for overnatning, hjælper vi gerne med dette. Kontakt os, så finder vi en god løsning for jer.

Imponerende lokaler

Udover den centrale placering i hjertet af København, du vil få nogle skønne lokaler, der vil imponere dine gæster. Som nævnt tidligere har vi to lokaler, der passer til forskellige virksomhedsstørrelser: Cirkussalen & Buddha Lounge.

Cirkussalen er fuldt udstyret som et teknologisk moderne auditorium, hvor du vil have rig mulighed for at holde oplæg for alle dine gæster.

Buddha Lounge tilbyder en mere intim atmosfære, hvor du ligeledes vil have mulighed for holde oplæg med hjælp fra LCD projektor, lærred samt mikrofon.

Mulighed for spisningHvis jeres arrangement forløber over en hel dag, har du og dine gæster mulighed for at nyde en lækker middag i Cirkusbygningen om aftenen.

Ønsker du at forkæle dine kolleger med en madoplevelse ud over det sædvanlige, så sørger vores professionelle kokke for en velsmagende middag. Den kan naturligvis tilpasses i tilfælde af at nogle i selskabet har allergier eller andre særlige ønsker til menuen.

Vi guider dig hele vejen

I Cirkusbygningen har vi mange års erfaring med at afholde events. Derfor hjælper vi gerne med sparring, så vi kan finde den bedste løsning for jeres kick off møde. Det kan være alt fra spisning til underholdning og hotelbooking.

Vores mål er at skabe de perfekte rammer for jeres kick off møde, så det er din virksomhed og dine kolleger, der er i fokus.

Lokaler
Logo

Cirkusbygningen

Jernbanegade 8
1608 København V

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

25 - 1000 pers.

Send en besked til Cirkusbygningen.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze