Claus Reiss
Like

Danmarks bedste sækkepibe-komiker (og eneste)

Kan du prale af at have oplevet underholdning til fest af en mand i kilt, der spiller på sækkepibe, mens han fortæller skide sjove jokes?

Jeg garanterer et show, dine festdeltagere aldrig har oplevet før. Dels fordi at det er 100% originalt, og dels fordi jeg er den bedste sækkepibe-spillende stand-up komiker i hele landet. Konkurrencen er godt nok ikke så stor, da jeg også er den eneste, men jeg er helt sikkert den bedste.

I mit show kan du forvente uhøjtidelig comedy, skarpe jokes og fantastisk sækkepibe-spil. Jeg tager udgangspunkt i livet som kiltklædt sækkepibe-komiker, og jeg kan allerede nu fortælle jer, at der er flere uheldige (og sjove) oplevelser.
Uden at røbe for meget kan jeg dog sige, at I kommer til at få en aften, I sent glemmer, hvor lattermusklerne får en solid omgang træning.

Om udbyderen

Claus Reiss er den eneste i Danmark, der underholder med en blanding af comedy og sækkepibe. Det er 100% original og sjov underholdning, hvor du er sikker på, at dine gæster ikke har oplevet lignende før.

Du får et uhøjtideligt comedy show, der er proppet med geniale jokes om sækkepiben, hans uheldige oplevelser og den skotske uniform sammensat med sjove melodier.

Underholdning - fyrværkeri, DJ, Danske komikere, tryllekunstner
Logo

Claus Reiss

Lygten 2
2400 København NV

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København
Nordsjælland

Send en besked til Claus Reiss.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze