Clausholm Slot - Oplev barokken i fuldt flor

Like

I det smukke østjyske landskab, lidt syd for Randers og kun en halv times kørsel fra Århus, finder du Clausholm Slot & Park – et af de smukkeste og mest helstøbte barokanlæg i Danmark.

På Clausholm er slotsparken åben for besøgende hele sommeren, og slottet i skolernes sommerferie. Året igennem bruges slottet som fotolocation af reklame- og modefotografer, og Clausholm Selskabslokale danner en enestående ramme om bryllupper og andre festlige arrangementer.

Clausholm Selskabslokale er velegnet til alle livets store fester; bryllup, dåb og konfirmation, også de mere arbejdsprægede, som et firma eller kundeevent, der virkelig bringer medarbejdere eller kunder en speciel opmærksomhed og i fokus. I Clausholm Selskabs lokaler er der mulighed for at lave et målrettet, specielt og perfekt arrangement i historiske rammer og omgivelser. Alt er nemt og velorganiseret,  der er god plads og masser af mulighed for at lave smukke og vellykkede arrangementer, både de traditionelle og dem der "tænker ud af boksen".

Clausholm Selskabslokale ligger i den sydlige udkant af Clausholm Slotspark. Lokalet ligger i hovedbygningen til Clausholm Avlsgård, som er et historisk gårdanlæg fra 1860.

Clausholm Selskabslokale - Atmosfæren starter med stedet

Clausholm Selskabslokale er en del af godsets gamle avlsgård, festlokalet har tykke rå murstensvægge, vinduer i to niveauer og store trefløjede glasdøre der åbner ud mod en brostensbelagt gårdsplads på den ene side og mod en stor terrasse samt en dejlig have på den anden side. Her er god plads til 100 spisende gæster.

Lokaler
Logo

Clausholm Slot

Clausholmvej 308
8370 Hadsten

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

20 - 100 pers.

Send en besked til Clausholm Slot.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze