Clausholm Slot – Et anderledes mødested…

Like

Clausholm Selskabslokale er også perfekt til erhvervsarrangementer. Her er der rig mulighed for at arrangere et stormøde eller et firmaevent, som er lidt ud over det sædvanlige…

I Clausholm Selskabslokale kan kreativiteten få frit løb. Det smukke gamle rum har ”højt til loftet” i mere end en forstand. Her er gamle, rå murstensvægge og skønne, gamle vinduer i to niveauer.

I Clausholm Selskabslokale kan I have arrangementet helt for jer selv. Her er kun jer og jeres gæster. Nærmeste nabo er Clausholm Slot.

Afvikling

Clausholm Selskabslokale har borde og stole til godt 100 spisende gæster. Skal deltagerne kunne følge en præsentation, anbefaler vi max 60 personer (stoleopstilling). Selskabslokalet har trådløst internet. Arrangøren sørger selv for eventuelt AV-udstyr (slottet stiller lærred til rådighed).

Uden mad og drikke…

I Clausholm Selskabslokale står arrangøren selv for hele arrangementet, inklusive afvikling og forplejning. Vi kan anbefale vores samarbejdspartner KOK OMEGA fra Hinnerup, der gerne skræddersyr et professionelt arrangement, som passer præcist til dagen og indholdet.

Adgang til Clausholm Slotspark

Clausholm Selskabslokale ligger i den sydlige ende af Clausholm Slotspark, og i sommerhalvåret har arrangøren og dennes gæster fri adgang til slotsparken (indtil portene lukkes kl. 19.00). I vinterhalvåret kan der laves en særaftale*

Lokaler
Logo

Clausholm Slot

Clausholmvej 308, Vodum
8370 Hadsten

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til Clausholm Slot.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze