Smagfuld mad inspireret fra de 7 verdenshave

Like

Coast er en foodtruck der drives af eventyreren og madentusiasten Louisa Fjeldberg. Hos Coast får du smagfuld mad inspireret fra de 7 verdenshave. God, spændende og inspirerende mål, har Louisa hun fundet de bedste opskrifter, serveret med den imødekommenhed, som hun har mødt overalt i verden.

Vi har kører rundt og har faste steder, men vi kommer også gerne til dit arrangement og serverer god og spændende mad.

Om udbyderen

Coast er en foodtruck der drives af eventyreren og madentusiasten Louisa Fjeldberg. Hos Coast får du smagfuld mad inspireret af hendes jordomsejling på de 7 verdenshave.

Fra Skovshoved til Sydney har hun fundet de bedste opskrifter, serveret med den imødekommenhed, som hun altid har mødt overalt i verden. På en lille båd lærte hun, at den gode madoplevelse ligger i råvarerne og den enkle tilberedning tilsat spontanitet fra nuet. Det giver maden det lille tvist af uforudsigelighed, som eventyreren Louisa altid har elsket.

Hos Coast er vi især sustainable på det medmenneskelige plan. Vi hjælper, unge mennesker som vores ansatte Bruno til at få en ny start på livet, ved at give dem et godt job vise dem tillid og et sted at høre hjemme.

Mad & Drikke

Coastcph

Strandvejen 258
2920 Charlottenlund

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København
Nordsjælland
Storkøbenhavn

Send en besked til Coastcph.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze