Eksperter i teambuilding i øjenhøjde

Like

Målrettet magi mellem mennesker

CoastZone er teambuilding i øjenhøjde. Vi er eksperter i teambuilding og har mere end 15 års erfaring indenfor medarbejderudvikling, organisationsudvikling, samarbejde, oplevelser og High Performance. Med blik for den enkelte, teamet og virksomheden skaber vi succesoplevelser, der involverer og motiverer, forvandler og udvikler. Som passionerede og løsningsorienterede praktikere rykker vi tæt på jeres verden og skaber fundamentet for udvikling i jeres team.

Gennem teambuilding skaber vi den rette blanding af oplevelser og udvikling.

Danmarks største teambuildingleverandør

Over hele landet og i alle sammenhænge rykker vi tæt på jeres verden og gør os umage. Vi guider jer hele vejen; gennem relationsskabende timer, begivenhedsrige firmaarrangementer og målrettede medarbejderudviklingsforløb.

CoastZone er landsdækkende. Vi kender lokalområdet og hjælper jer med alt fra lokation til praktiske foranstaltninger, alt efter behov. Tryghed i arrangementet er vigtigt for os og derfor sikrer vi altid at alt spiller logistisk, teoretisk og praktisk. Du kan læse mere om vores landsdækkende teambuilding her.

650 teambuilding arrangementer om året

Vi er landsdækkende og afholder 650 teambuilding arrangementer om året. De foregår i alle dele af Danmark. Vi leverer teambuilding i Jylland, teambuilding på Sjælland og teambuilding på Fyn. CoastZone arrangerer ofte teambuilding i København, Aarhus, Kolding, Odense, Roskilde og Esbjerg for bare at nævne nogle byer. Vi kommer til jer og kan arrangere små og store forløb med teambuilding uafhængigt af lokationen. 

Med kontorer i både Aarhus, Tørring og Rungsted er du altid velkommen til at besøge os. Vi kommer også gerne fordi dig og jer i en af vores røde CoastZone biler. Du kan altid fange os på telefon eller mail, hvor vi sidder klar med uforpligtende teambuilding rådgivning.

Om udbyderen

CoastZone er teambuilding i øjenhøjde. Med blik for den enkelte, teamet og virksomheden skaber vi succesoplevelser, der involverer og motiverer, forvandler og udvikler.

I CoastZone ved vi, at små skridt er afsættet for det store spring. Vi rykker tæt på jeres verden og sætter gang i den bevægelse, der gør afstanden mellem forskelligheder mindre og værdien af den fælles indsats større.

Vi sætter mennesker i bevægelse og skaber bevægelse i mennesker.

Bredden er vores styrke og din garanti
Vi tilbyder alt fra 2 timers energisk konkurrence til længerevarende udviklingsforløb. Med over 14 års erfaring guider vi jer trygt gennem forløbets forskellige faser fra planlægning til afvikling og opfølgning. Netop derfor er vi kåret som 'Årets bedste teambuildingleverandør' tre år i træk, i 2016, 2017 og 2018.

Store dele af vores rådgivning og forløb tager udgangspunkt i High Performance Team tanken, hvor vi arbejder med den forståelse, respekt og motivation, der kræves af alle i en gruppe for at blive et High Performance Team.

Bredden i vores ekspertise og vores evne til at sætte varige aftryk er jeres tryghed i alle sammenhænge. Med en særlig forståelse for det gode samarbejde viser vi vej til nyt potentiale og skaber et stærkt fundament for resultater.

Teambuilding uden grænser
Vi har et værdifuldt netværk af samarbejdspartnere og hoteller verden over, så vi kan servicere virksomheder med alt fra 3 til 1000 medarbejdere i ind- og udland. Som Danmarks største teambuildingleverandør er vi repræsenteret med kontorer 3 steder i landet og har desuden åbnet afdeling i Shanghai pr. februar 2018.

Aktiviteter
Logo

CoastZone Performance Center

Egholmvej 2
7160 Tørring

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til CoastZone Performance Center.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze