Frit fald - Hvordan føles det? Prøv vores vindtunnel...

Like

Vil du prøve hvordan det føles at kaste sig ud fra en flyver 4.000 meter over jorden? Bare uden faldskærm og selvfølgelig flyvemaskinen :)

Det er sjovt, magisk og føles ret specielt, men her har vi styr på dig, så det er heller ikke med livet som indsats og noget som de fleste kan og burde prøve.

Alle vores instruktører har fuldt certifikat fra International Bodyflight Association, som er en 6 måneders uddannelse. Desuden er vindtunnelen inspiceret og godkendt hos Københavns Brandvæsen, samt internationale autoriterer som TÜV & Force Technology, så sikkerheden er i top.

Vi prioriterer sikkerhed over alt andet, så du får den fulde oplevelse og det store sus, når du hænger der i den frie luft. Vores instruktører er ansat til at passe på dig, lære dig teknikken og tricks, på en hurtig og god måde.

Vi justere efter dig, din fysiske form, størrelse, vægto og dit niveau, så du får den bedste oplevelse. Desuden skal dit helbred være i orden, så du skal kunne deltage i almindelige fysiske aktiviteter og uden problemer. Børn fra syv år kan flyve og alle under atten år, skal medbringe vores risikoformular underskrevet af forældre eller værge.

Tag dine venner med og del oplevelsen på dagen! Vi optager en video af dig som du kan købe og dele på facebook eller andre steder. På denne måde får du et godt minde af din helt specielle oplevelse, som du kan dele – for tro os – det er svært med ord at beskrive med ord, for det skal opleves.

Vi er klar til at sende dig i luften — er du klar til at flyve?

Aktiviteter
Logo

Copenhagen Air Experience

Galgebakken 3
2630 Taastrup

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

Send en besked til Copenhagen Air Experience.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze