Copenhagen Paintball Arena
Like

Københavns bedste paintballbane - Copenhagen Paintball

Leder du efter Københavns bedste paintballbaner? Et sjovt firmaarrangement eller teambuilding event? Er du bare helt almindelig adrenalinjunkie? Med masser af udfordrende aktiviteter – og mere end 12.000m2 at boltre sig på – dækker Paintball Arena ethvert behov.

Indtag vores 6000m2 store indendørs paintballbaner og vis venner eller kolleger, hvem der bestemmer.

Grib lasergeværet og se hvor mange gange du kan ramme dine fjender, inden tiden løber ud.

Laser lerdueskydning - Konkurrencepræget teamdyst med 10 samtidige skytter, scoreboard og flyvende lerduer.

Grill Party - Slip for at tage videre og start kødfesten med det samme! Du vender bøfferne – resten klarer vi!

Om udbyderen

Copenhagen Paintball Arena åbnede i oktober 2003, og er en af de nyeste og største indendørs paintballhaller. Med en beliggenhed ved det gamle B&W-skibsværft på Refshaleøen på Amager, er vi også et af de mest centrale i København.

I 2005 blev den nye eventhal introduceret – en hal fyldt med masser af underholdende aktiviteter, som kan friste de fleste uanset alder. Netop derfor afholder vi også mange forskellige former for arrangementer – heriblandt firmaevents, polterabender, fødselsdage, julefrokoster, holdevents, teambuilding, teamcoaching mm.

Spil paintball tæt på Københavns centrum

Vi ligger 6 minutters gang fra endestationen for bus 9A, og har hjemme i vores 6000 m2 store eventhal der har alt at tilbyde, hvis du vil lave noget sjovt og aktivt for dine venner, kolleger, skolekammerater eller familie. Vil I have en sejltur med på turen herud kan man ligeledes benytte sig af færgebussen fra Nordre Toldbod, som sejler direkte til Refshaleøen, hvorfra der er 10 minutters gang til Copenhagen Paintball Arena.

Copenhagen Paintball Arena

Refhalevej 177A
1432 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Copenhagen Paintball Arena.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze