Copenhagen Segway

Segway Teambuilding

Like

Del en rigtig god oplevelse med dine medarbejdere, kunder eller gæster! Lad Copenhagen Segway levere underholdningen til dit næste teambuilding arrangement, forretningsfrokost, produktlancering, polterabend mv. Vi stiller op med de nyeste Segways og erfarne guider, der garanterer en god oplevelse – og god motion af lattermusklerne.

Vi har sat os den ambition, at vi vil levere Danmarks bedste Segway arrangementer for virksomheder og private. Allerede nu har vi stået for over 300 arrangementer i hele Danmark, og hver gang oplever vi en fantastisk positiv feedback fra vores kunder. Virksomheder som Mærsk, Novo, Danske Bank, Microsoft, TDC og Coloplast og mange flere har allerede oplevet vores Segway arrangementer, og vi kan kun opfordre til, at din virksomhed bliver den næste.

Som noget nyt kan vi tilbyde indendørs teambuilding event i nye vores lokaler ved Nikolaj Plads i København. Segway events kan også afholdes udendørs i fantastiske omgivelser på Amager Strandpark, på din firmaadresse eller hvor du måtte ønske det.

Kontakt os, så laver vi et individuelt tilbud, skræddersyet til netop dit arrangement.

 

 

Om udbyderen

Her hos Segway Tours Copenhagen lever vi af, at give folk fra hele verden en sjov oplevelse af København på Segway. Det har vi gjort i 8 år nu og det har givet os en masse erfaring i leveringen af både guidede Segway ture, team-building arrangementer, polterabends, børnefødselsdage osv. Med 15 vidunderlige guider og instruktører og 70 segways, så er vi i stand til at klare lidt af hvert.

Det kan du også læse mere om på TripAdvisor, hvor vi er kåret til den ultimativt bedste Segway oplevelse i Danmark. Hvis du skulle have nogen tvivl, så vil vi anbefale dig at bruge et minut eller to på at læse vores anmeldelser der. Mere end 1900 gæster har tildelt os 5 stjerner i deres oplevelser med os og vi har leget med de helt store: Mærsk, Novo, Danske Bank, Microsoft, McDonalds, TDC, Coloplast og mange andre.

Vi er beliggende på det smukke Nikolaj Plads lige i hjertet af København og så har vi også en lokation på Amager Strandpark, så vi kan både håndtere oplevelser indendørs og udendørs. Hvis i hellere vil holde det et andet sted, så kommer vi også gerne ud til jer mod en lille merpris. 

Det skal først og fremmest være sjovt og underholdende at køre Segways, men vi går ikke på kompromis med sikkerheden. Vi sørger naturligvis altid for grundig instruktion, og sikkerhedsudstyr er pligtigt, inden man træder op på en af vores Segways. Alle kan lære at køre Segway, stor som lille, ung som gammel. Læs mere om Segway kørsel herunder. Vi glæder os til at byde jer på en fantastisk Segway oplevelse.

Aktiviteter
Logo

Copenhagen Segway

Nikolaj Plads 34
1067 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København
Storkøbenhavn

1 - 70 pers.

Send en besked til Copenhagen Segway.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze